3300den 3900e çıkmış. ama hala 12 taksıt oluyyor
fiyatlar aynıyken samsung daha mantıklıydı ama şuan bılmıyorum
Curcial T500 1TB , KC3000 ve Samsung 980Pro çok daha iyi3300den 3900e çıkmış. ama hala 12 taksıt oluyyor
4k etmez tekrar stok girer amazon yakında980 pro 4069 TL olmuş Dün iyi fiyatdı.
tabii ki etmez hocam.Dünkü tek avantajı vade farksız 12 taksit olayıydı bence.Aynı şartlar kc3000 veya furyde olsaydı keşke4k etmez tekrar stok girer amazon yakında
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kingston furry alınır 4k ya 980 pro'yu havada karada tokatlayan bir ssd.
Dun samsungu al satcılar depoladı sarı sıtede vardırtabii ki etmez hocam.Dünkü tek avantajı vade farksız 12 taksit olayıydı bence.Aynı şartlar kc3000 veya furyde olsaydı keşke
Amazonda kc3000 2800 gibi bir rakama satıldıydı yakın zamandaFiyat anormal derecede uygun yalnız.
980 pro 1tb mı alınır yoksa bu mu
980 pro daha iyi ve samsung ssd ler 5 yıl garantili bütçen varsa onu almanı öneririm.980 pro 1tb mı alınır yoksa bu mu
Kc3000 bir tık daha iyi980 pro 1tb mı alınır yoksa bu mu
Bende 980 pro var tam yükte 42 derece filan görüyor bu kaç görür acebaKc3000 bir tık daha iyi
Yazma hızı yazma ömrü gibi değerleri daha yüksek 980 proya göre ısınma sorunu daha az
Emin değilim hocam ama bu samsunglarda veri aktarımı sırasında sistemde takılmalar yaşanıyor. (970evo plus kullandım çok memnun kaldım ama veri aktarırken beklemek durumunda kalıyordum. Bu sıkıntıyı yaşayan başka kişiler de gördüm)Bende 980 pro var tam yükte 42 derece filan görüyor bu kaç görür aceba
Alacaklara dikkat bende bunun 2tb versiyonu var ama soğutması tek taraflı olduğu için ve bendede çift taraflı kıstırmalı m2 soğutucu olduğundan soğutucu takmadım 5 6 ay kullandıktan sonra bir baktım ssd ısındıktan sonra soğutuculu tarafı daha hızlı soğuduğundan genleşmeden dolayı yamuldu daha müşteri hizmetleri ile iletişime geçemedim çıkardım onu kullanmıyorum şuan