bende de atk f1in kutusundan çıkan kabloyla kopmalar oluyordu, farklı bi type c ile sorunsuz, kablosunda sıkıntı varTeşekkürler hocam wraith açılmış ürünün iadesini almıyor ama garanti konusunda o kadar da gaddar değillerdir herhalde .
bende de atk f1in kutusundan çıkan kabloyla kopmalar oluyordu, farklı bi type c ile sorunsuz, kablosunda sıkıntı varTeşekkürler hocam wraith açılmış ürünün iadesini almıyor ama garanti konusunda o kadar da gaddar değillerdir herhalde .
ozmn fiyatına göre güzel, iyi olmuş çözülebildiğibende de atk f1in kutusundan çıkan kabloyla kopmalar oluyordu, farklı bi type c ile sorunsuz, kablosunda sıkıntı var
Gece gece kafam karıştı type c to usb mi almam lazım usb to type c mi sakıncası yoksa sizin kullandığınızı atar mısınız ?bende de atk f1in kutusundan çıkan kabloyla kopmalar oluyordu, farklı bi type c ile sorunsuz, kablosunda sıkıntı var
Bende demin wraith discordunda gördüm valla ucuza çözülüyorsa çok güzel.ozmn fiyatına göre güzel, iyi olmuş çözülebildiği
hocam bi ucu usb a bir ucu type c, dongle girişleri type c, kasanıza da type a dan bağlıyorsunuzGece gece kafam karıştı type c to usb mi almam lazım usb to type c mi sakıncası yoksa sizin kullandığınızı atar mısınız ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende demin wraith discordunda gördüm valla ucuza çözülüyorsa çok güzel.
kasamda type c veya type a yok galiba ya.hocam bi ucu usb a bir ucu type c, dongle girişleri type c, kasanıza da type a dan bağlıyorsunuz
type a bildiğimiz usb girişi hocam imkansız olmamasıkasamda type c veya type a yok galiba ya.
cahilliğim tuttu kusura bakmayın kasaya taktığımız yer usb yani https://www.akakce.com/usb-donustur...-3-1-to-type-c-cevirici-fiyati,121676022.html şunu alsam olur mu tam tersini mi almam lazımtype a bildiğimiz usb girişi hocam imkansız olmaması
hocam çeviriciye gerek yok, type c kısmını mouse'a veya dongle'a takıyosunuz onlar type c girişli zaten, aynı tip kablodan almanız yeterli olur kutudaki bozuk çıkarsacahilliğim tuttu kusura bakmayın kasaya taktığımız yer usb yani https://www.akakce.com/usb-donustur...-3-1-to-type-c-cevirici-fiyati,121676022.html şunu alsam olur mu tam tersini mi almam lazım
mantıken samsung telefonumun type c kablosu da olur yanihocam çeviriciye gerek yok, type c kısmını mouse'a veya dongle'a takıyosunuz onlar type c girişli zaten, aynı tip kablodan almanız yeterli olur kutudaki bozuk çıkarsa
ben direkt baseus type c kablo kullanıyorum dongle için, şarj kablosu da olur yanimantıken samsung telefonumun type c kablosu da olur yani
tabi bazı type c'ler daha küçük veya büyük oluyormuş orası ayrı.
link atar mısınız hocam belki evde kablo yoktur.ben direkt baseus type c kablo kullanıyorum dongle için, şarj kablosu da olur yani