~helloworld
80+ Bronze
M800 ultra istiyomm
1kda 75 saat gidiyormuş 8kda 144hzde sorun çıkarmazsa deneyeceğim 4k sorun yapmaz demiştiniz ama 8 bilmiyorum bakacağım artık gelince.Sadece merak ediyorum 8K kullanımda şarjı ne kadar gifiyor
Hocam Razer Deathadder V2 mini den Dareu A950 Pro 4K ya geçmek fark hissettirir mı?M800 ULTRA 4K hocam. Bir ara çok ucuzdu amazonda 1,5K falandı. Keşke alsaydiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu an geçmek istiyorsanız A950 Pro 4K alabilirsiniz.
çağ atlarsınHocam Razer Deathadder V2 mini den Dareu A950 Pro 4K ya geçmek fark hissettirir mı?
Hissettirir ama Connectgame sıkıntılı site önceden söyleyeyim.Hocam Razer Deathadder V2 mini den Dareu A950 Pro 4K ya geçmek fark hissettirir mı?
Razer viper shape i vermişler. Özelliklerden arttırıp plastik kalitesinden biraz kısmışlar.Ucuz kalitesiz ürün yapısı
Alıntıyı görüntüle
Her yerden girinti çıkıntı vererek ne yapmaya çalışıyorlar pislik dolması ve zamanla tuşların bozulması için mi uğraşıyorlar ayrıca tekerlek facia
Bir ürünü bu şekilde tasarlamak çok mu zor
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
fiyatına göre olup, sorunları oldugunu bilerek almak gerek. genede connecte varken çokta büyük bir fırsat değil bence. alıcısına hayırlı olsun.Üründe ne kadar mcu sorunu olsa bile amazon üzerinden aldığınız için sorun çıkmayacaktır diye düşünüyorum. Bu fiyata bedava!
Alıntıyı görüntüle
atklerde maalesef sorun var, 1-2 kişiyle basladı ama artık günde 2-3 kişi kopma sorunu yaşıyor. net bilgiye sahip degılım ama çok garip bir mouse.Sorunu yoktur diye düşünüyorum. Taş gibi ürün.
Sadece merak ediyorum 8K kullanımda şarjı ne kadar gifiyor
Fazlası ileHocam Razer Deathadder V2 mini den Dareu A950 Pro 4K ya geçmek fark hissettirir mı?
Hocam satış sonrası destek sıfır. Sırf bu forumda önüme belki 10 konu gelmiştir connectgame ile alakalı. Hiçbirşey fiyatını haketmiyor bu ülkede fakat diğerlerine nazaran bu daha f/p kaçıyor. Amazondan (satıcı amazon değil) redmi alıp 2 yıl sonra yeşil ekran sorunundan dolayı değişim yapan arkadaşım var.fiyatına göre olup, sorunları oldugunu bilerek almak gerek. genede connecte varken çokta büyük bir fırsat değil bence. alıcısına hayırlı olsun.
Connect tam böyle bir sürü ürünün vardır birde şunu deneyeyim diyen adamların sitesi çünkü bazı ürünler piyasanın çok altı.Hocam satış sonrası destek sıfır. Sırf bu forumda önüme belki 10 konu gelmiştir connectgame ile alakalı. Hiçbirşey fiyatını haketmiyor bu ülkede fakat diğerlerine nazaran bu daha f/p kaçıyor. Amazondan (satıcı amazon değil) redmi alıp 2 yıl sonra yeşil ekran sorunundan dolayı değişim yapan arkadaşım var.
hocam m800 pronun diğer ürünlere göre daha net sorunları oldugunu, malzemesininde pek iyi olmadıgını belirterek baslayayım cunku sanki muazzammış gibi konusulmuş. ydde aldıgınız ürünlerin garantiside bir hayli ugrastırır, o sebebten ben çokta büyük bir fırsat olmadıgını dusunuyorum. genede alıcısına hayırlı olsun 1k ya kablosuz mouse yok nerdeyse, fakat dedıgım gibi baken mcu kullandıgı halde çok daha az problem yaşatan mouseler mevcut bu civarda ( vxe r1 se, furylevel z1 vs)Hocam satış sonrası destek sıfır. Sırf bu forumda önüme belki 10 konu gelmiştir connectgame ile alakalı. Hiçbirşey fiyatını haketmiyor bu ülkede fakat diğerlerine nazaran bu daha f/p kaçıyor. Amazondan (satıcı amazon değil) redmi alıp 2 yıl sonra yeşil ekran sorunundan dolayı değişim yapan arkadaşım var.
connectgamedeki şuanki fiyatlar gerçekten tatlı, riske girilebilcek seviyede bence.Connect tam böyle bir sürü ürünün vardır birde şunu deneyeyim diyen adamların sitesi çünkü bazı ürünler piyasanın çok altı.
Şahsen klavyeye ihtiyacım olsa o manyetik switch için girebilirdim ama mouse için girmezdim.hocam m800 pronun diğer ürünlere göre daha net sorunları oldugunu, malzemesininde pek iyi olmadıgını belirterek baslayayım cunku sanki muazzammış gibi konusulmuş. ydde aldıgınız ürünlerin garantiside bir hayli ugrastırır, o sebebten ben çokta büyük bir fırsat olmadıgını dusunuyorum. genede alıcısına hayırlı olsun 1k ya kablosuz mouse yok nerdeyse, fakat dedıgım gibi baken mcu kullandıgı halde çok daha az problem yaşatan mouseler mevcut bu civarda ( vxe r1 se, furylevel z1 vs)
connectgamedeki şuanki fiyatlar gerçekten tatlı, riske girilebilcek seviyede bence.
a950 pronun magnezyumu fazlasıyla iyi fiyatta, plastiği için bende girmezdimŞahsen klavyeye ihtiyacım olsa o manyetik switch için girebilirdim ama mouse için girmezdim.