Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🎉 Delux M800 Pro Mouse 809.99tl + 243tl vergi - Amazon! 🎉

~helloworld

80+ Bronze
M800 ultra istiyomm

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Ahmet
M800 ULTRA 4K hocam. Bir ara çok ucuzdu amazonda 1,5K falandı. Keşke alsaydiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu an geçmek istiyorsanız A950 Pro 4K alabilirsiniz.
Hocam Razer Deathadder V2 mini den Dareu A950 Pro 4K ya geçmek fark hissettirir mı?

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Yiğit Arık

erenboey7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Eren
fiyatına göre olup, sorunları oldugunu bilerek almak gerek. genede connecte varken çokta büyük bir fırsat değil bence. alıcısına hayırlı olsun.

Sorunu yoktur diye düşünüyorum. Taş gibi ürün.

Sadece merak ediyorum 8K kullanımda şarjı ne kadar gifiyor
atklerde maalesef sorun var, 1-2 kişiyle basladı ama artık günde 2-3 kişi kopma sorunu yaşıyor. net bilgiye sahip degılım ama çok garip bir mouse.

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Yiğit Arık
fiyatına göre olup, sorunları oldugunu bilerek almak gerek. genede connecte varken çokta büyük bir fırsat değil bence. alıcısına hayırlı olsun.
Hocam satış sonrası destek sıfır. Sırf bu forumda önüme belki 10 konu gelmiştir connectgame ile alakalı. Hiçbirşey fiyatını haketmiyor bu ülkede fakat diğerlerine nazaran bu daha f/p kaçıyor. Amazondan (satıcı amazon değil) redmi alıp 2 yıl sonra yeşil ekran sorunundan dolayı değişim yapan arkadaşım var.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,391
İsim
Kaan
Hocam satış sonrası destek sıfır. Sırf bu forumda önüme belki 10 konu gelmiştir connectgame ile alakalı. Hiçbirşey fiyatını haketmiyor bu ülkede fakat diğerlerine nazaran bu daha f/p kaçıyor. Amazondan (satıcı amazon değil) redmi alıp 2 yıl sonra yeşil ekran sorunundan dolayı değişim yapan arkadaşım var.
Connect tam böyle bir sürü ürünün vardır birde şunu deneyeyim diyen adamların sitesi çünkü bazı ürünler piyasanın çok altı.

erenboey7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Eren
hocam m800 pronun diğer ürünlere göre daha net sorunları oldugunu, malzemesininde pek iyi olmadıgını belirterek baslayayım cunku sanki muazzammış gibi konusulmuş. ydde aldıgınız ürünlerin garantiside bir hayli ugrastırır, o sebebten ben çokta büyük bir fırsat olmadıgını dusunuyorum. genede alıcısına hayırlı olsun 1k ya kablosuz mouse yok nerdeyse, fakat dedıgım gibi baken mcu kullandıgı halde çok daha az problem yaşatan mouseler mevcut bu civarda ( vxe r1 se, furylevel z1 vs)

Connect tam böyle bir sürü ürünün vardır birde şunu deneyeyim diyen adamların sitesi çünkü bazı ürünler piyasanın çok altı.
connectgamedeki şuanki fiyatlar gerçekten tatlı, riske girilebilcek seviyede bence.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,391
İsim
Kaan
hocam m800 pronun diğer ürünlere göre daha net sorunları oldugunu, malzemesininde pek iyi olmadıgını belirterek baslayayım cunku sanki muazzammış gibi konusulmuş. ydde aldıgınız ürünlerin garantiside bir hayli ugrastırır, o sebebten ben çokta büyük bir fırsat olmadıgını dusunuyorum. genede alıcısına hayırlı olsun 1k ya kablosuz mouse yok nerdeyse, fakat dedıgım gibi baken mcu kullandıgı halde çok daha az problem yaşatan mouseler mevcut bu civarda ( vxe r1 se, furylevel z1 vs)

connectgamedeki şuanki fiyatlar gerçekten tatlı, riske girilebilcek seviyede bence.
Şahsen klavyeye ihtiyacım olsa o manyetik switch için girebilirdim ama mouse için girmezdim.

Top Bottom