Lxios
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
- Bütçe
- 1500
https://www.amazon.com.tr/DeLUX-kab...cv9skn4&dib_tag=se&keywords=delux+m800&sr=8-3 alınır mı veya bu butcede onerebilceğiniz bisey var mı
hocam bende alcam da kararsız kaldım sağol yanıtladığın içinben connect gameden 1k ya almıştım indirimde kulalnıyorum baya güzel mouse hem hafif hem şarj baya gidiyor
kaç günde geldi connect game den ilk defa duyuyorum daben connect gameden 1k ya almıştım indirimde kulalnıyorum baya güzel mouse hem hafif hem şarj baya gidiyor
reis 2 günde falan geldi firmaya ulaşım sıkıntısı var sadece o konuda güven vermiyor ama ürünleri kargosu fln hızlı iyi yani örnek ürün geldi bozuldu 2 gün sonra mailine ya dönmüyorlarmış ya geç dönüş varmış bende soruın yaşamadım aramak zorunda kalmadığım için ama bir çok alışveriş yapan var piyasanın altında satılıyor çoğu şey indirime girince ordahocam bende alcam da kararsız kaldım sağol yanıtladığın için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kaç günde geldi connect game den ilk defa duyuyorum da
Güzelmi cihaz amazondan bunu aldım kullanımı şarjı çekimi iyi miM800 ultra var fiyatı biraz daha fazla 3 haftadır kullanıyorum tavsiye ederim
Gayet güzel kutu icerigide çok iyi sadece 4k dongle yok tek eksiği bu diyebilirimGüzelmi cihaz vxe r1 arızalı çıktı amazondan bunu aldım kullanımı şarjı çekimi iyi mi
Teşekkür ederim kopma falan yaşadınmı malzeme kalitesi nasılGayet güzel kutu icerigide çok iyi sadece 4k dongle yok tek eksiği bu diyebilirim
Malzeme kalitesi başarılı mouse çok hafif zaten kablosu çok hoş ozellikleTeşekkür ederim kopma falan yaşadınmı malzeme kalitesi nasıl