❌İndirim Bitti! 🎉 Delux M800 Pro Mouse 809.99tl + 243tl vergi - Amazon! 🎉

Burda aynı fiyat zaten niye millet gümrükle uğraşsın. Uzun zamandır da bu fiyatlarda zaten fırsat da değil gibi

Burda aynı fiyat zaten niye millet gümrükle uğraşsın. Uzun zamandır da bu fiyatlarda zaten fırsat da değil gibi
connectgame çünkü adam alınırken 50 defa düşünüyor :D

Tamda bugün arkadaş vxe r1se almıştı wraith'te iptal etme gibi bir şey varsa edip almalı mı ? Bence alınabilir.
Değmez bence. Ne de olsa R1 SE 2K bir mouse. Dongle çeker kullanır. R1 SE daha iyi ürün bundan. Ama 400 TL farka bunu alabilir. Ugrasacaksa yapsın da ben uğraşmam şahsen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Burdan alacaksan garantin yok bilgin olsun. 50 TL daha ucuza gider amazonda alırım. Gümrükle falan da uğraşmıyor kimse algı yapma.

Hocam konuyu açtım ama bana da mouse lazım. Sizce alayımmı yoksa x6 - ultra vs mi?
Bunu alın.

100 lira da kargo kitliyorlar.

Ucuz kalitesiz ürün yapısı
1724708908118.png

Her yerden girinti çıkıntı vererek ne yapmaya çalışıyorlar pislik dolması ve zamanla tuşların bozulması için mi uğraşıyorlar ayrıca tekerlek facia

Bir ürünü bu şekilde tasarlamak çok mu zor
1724708517501.png
1724708699309.png

Son düzenleme:
Değmez bence. Ne de olsa R1 SE 2K bir mouse. Dongle çeker kullanır. R1 SE daha iyi ürün bundan. Ama 400 TL farka bunu alabilir. Ugrasacaksa yapsın da ben uğraşmam şahsen.

Burdan alacaksan garantin yok bilgin olsun. 50 TL daha ucuza gider amazonda alırım. Gümrükle falan da uğraşmıyor kimse algı yapma.

Bunu alın.
coolermaster mm711'den geçilir mi kablosuza geçmek istiyorum

Tamam o zaman sıkıntı yok. Ben m800proyu 4k falan sanmıştım çünkü harbi çok yüksek fiyattan satılıyordu.

Tamam o zaman sıkıntı yok. Ben m800proyu 4k falan sanmıştım çünkü harbi çok yüksek fiyattan satılıyordu.
M800 ULTRA 4K hocam. Bir ara çok ucuzdu amazonda 1,5K falandı. Keşke alsaydiniz.

Şu an geçmek istiyorsanız A950 Pro 4K alabilirsiniz.

Bana diyorsanız ben atk blazing sky f1 pro aldım arkadaşta vxe r1 se almıştı. Uzun kullanımda atk için bir inceleme yapmayı düşünüyorum.
Sorunu yoktur diye düşünüyorum. Taş gibi ürün.

Sadece merak ediyorum 8K kullanımda şarjı ne kadar gifiyor

Geri