Dlss ile 4k da yüksek FPS ile güzel görüntü alabiliyorsunArkadaşlar 5070 Ti çok güçlü olacak deniyor sizce 2K için fazla bir seçim mi olur?
Gücü yetse bile 16gb vram ile 4k da zortlar vramden
Dostlar mesela abimde RTX 4080 vardı 2K'da şehirde drop giriyordu kart aşırı güçlü olduğu için. 4K'da bir kere drop yemedi gibi.Bence 2k tam kendisi. Ama 4k içinde kafi bir ürün bende onu bekliyorum
taş çatlasın 13 k olur2k kartı olur da fiyatı aşırı pahalı olacak diye düşünüyorum.
Valla tecrübe etmedim bir şey diyemiyorum ama 2k da sorun yaşatmaması lazım 4080 de olsa ilginç bir durumDostlar mesela abimde RTX 4080 vardı 2K'da şehirde drop giriyordu kart aşırı güçlü olduğu için. 4K'da bir kere drop yemedi gibi.
dlls 4e bağlı ne çıkacağı hakkında kimsenin düzgün bir fikri yok. amdnin yeni teknoloileri böyleyken dlss 4te çok şey değişir gibi geliyor. bu yüzden bekliyorum ben de.4080 süperden çok daha iyi bir kart olacağını düşünüyorum 5070tinin. 5070ti 5080 ve 5090dan 3 hafta sonra çıkacak diyorlarArkadaşlar 5070 Ti çok güçlü olacak deniyor sizce 2K için fazla bir seçim mi olur?
iPhone güzel bir telefondur hocam tek bir tasarım kullanıyorlar ve gizliliğe önem sağlıyorlar test edildi onaylandı arkadaşımın icloud hesabına erişemediler fakat benim gmail hesabımı valorant steam ea games hesaplarımı çaldılar ve çok hızlı şekilde yaklaşık 3 saatte falan hesaplarım çalındı aynı şeyi arkadaşım yaşadı fakat iclouddaki hiçbir hesabına icloud hesabı dahil erişemediler güvenlik duvarı aşırı sağlam evet her sene çıkardıkları telefon çok fazla fark olmasa bile 4ghz bir işlemciden söz ediyoruz resident evil village tarzı oyunları oynayabiliyorsun4000 serisinden farkı olmaz iphone serileri gibi.