180monitörünüz kaç hz
Tam tersi fpsin yettikçe yüksekte kullanman lazım fps oyunlarındaO işlemci için fps oyunlarında 1k üstüne çıkmaman gerek, diğer türlü drop yersin.
hocam 8 kde kullandım 0 drop valoda daha demin kullandım hemdeO işlemci için fps oyunlarında 1k üstüne çıkmaman gerek, diğer türlü drop yersin.
Bunun nedeni 8k'yı kullanamıyorsun. 240 hz üstü 4k öneriliyor belki 8khz değerini 540 hz üstünde kullanabilirsin. Ama dediğim gibi 8k'yı direkt hissetmek ve kullanmak bu seviyelerde zor. Sadece senin donanımınla da ilgili değil oyunun desteklediği değerlerde önemli. Yani 8k alsanda 8k avantajlarını hissedemezsin.hocam 8 kde kullandım 0 drop valoda daha demin kullandım hemde
Mesaj otomatik birleştirildi:
300 350 fps alıyorumda 8 kda 1000de aynı
saf girdi süresini kapatıp da dener misin. Saf girdi süresi ne yazık ki mouse'ın polling oranını ekranın yenileme hızına sabitliyor, negatif bir özellik.hocam 8 kde kullandım 0 drop valoda daha demin kullandım hemde
300 350 fps alıyorumda 8 kda 1000de aynı
nasıl kapatıcam ne olarak geçiyorsaf girdi süresini kapatıp da dener misin. Saf girdi süresi ne yazık ki mouse'ın polling oranını ekranın yenileme hızına sabitliyor, negatif bir özellik.
yani hocam 2demi kalsınBunun nedeni 8k'yı kullanamıyorsun. 240 hz üstü 4k öneriliyor belki 8khz değerini 540 hz üstünde kullanabilirsin. Ama dediğim gibi 8k'yı direkt hissetmek ve kullanmak bu seviyelerde zor. Sadece senin donanımınla da ilgili değil oyunun desteklediği değerlerde önemli. Yani 8k alsanda 8k avantajlarını hissedemezsin.
2k yeterli 180 hz için.nasıl kapatıcam ne olarak geçiyor
yani hocam 2demi kalsın
saf girdi süresi ayarı yok galibaa varsada bulamadım