Neler Yeni

PC uçak gibi ses çıkartıyor

GANFET

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Can
Selam foruma.
Sistemi yeni topladım sayılır 2 ay her şey süper idi olması gerektiği gibi.

Ama son 20 gündür falan PC yı hiç açamadım.
Bu gün bir start vereyim dedim fanlar çok ses yapıyor boştayken önceden PC ölüm sessizliğinde çalışırdı..

Bu çok canımı sıktı yazılımsalmıdır donanımsal mı.

Önerilerinizi bekliyorum..

Asus tuf b650 g.p wifi
AMD ryzen 7800x3d
Thermalright frost commander 140
32 GB 6000 cl30 ram
7700xt
1000 w platinum PSU
Lian li lancool 3 kasa. (3x140 ön) (1x140 egzoz)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eklemeyi unuttum monitör 1080p

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,231
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Sistem özelliklerin önemli değil önemli olan kablo bağlantın. Kasa'da kontrolcü var mı yoksa 3 pin fanları çoklayıp anakarta mı bağlamışlar.

GANFET

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem özelliklerin önemli değil önemli olan kablo bağlantın. Kasa'da kontrolcü var mı yoksa 3 pin fanları çoklayıp anakarta mı bağlamışlar.
Hocam bağlantıları ben yaptım hep aargb bağlantısı ve başka nir bağlantısı daha vardı internet üzerinden techonopatch üzerinden izleyip yaptım her şey doğru. Bios üzerinden bütün falnların hızıyla oynayabiliyorum.

Sorun şu fan ayarlarını resetleyip gündelik kullanım için yaptığım zaman boşa bile sesli çalışıyor.
Önceden ölüm sessizliğinde çalışırdı PC gerçekten fan sesi duyamazdım şimdi kulaklık takıp birşeyler izlerken bile duyuyorum

corez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
341
İsim
Mert Uysal
Fanlar biostan dusuk rpmde bile ses cikartiyor mu

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,231
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Hocam bağlantıları ben yaptım hep aargb bağlantısı ve başka nir bağlantısı daha vardı internet üzerinden techonopatch üzerinden izleyip yaptım her şey doğru. Bios üzerinden bütün falnların hızıyla oynayabiliyorum.

Sorun şu fan ayarlarını resetleyip gündelik kullanım için yaptığım zaman boşa bile sesli çalışıyor.
Önceden ölüm sessizliğinde çalışırdı PC gerçekten fan sesi duyamazdım şimdi kulaklık takıp birşeyler izlerken bile duyuyorum
Anakart uygulaması üzerinde görünüyorsa oradan bir profil oluşturup ya da hazır sessiz profili uygulayabilirsin. Programı açılışta windows ile otomatik başlat yaparsın ya da bios üzerinden elle ayarlayabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,746
Üyeler
163,714
Son üye
Rk64
Top Bottom