Oğuzhan kılıç
80+
PlayStation 5'i Amazon.com'dan almak mantıklı mı? 449,99$( 15.782₺) Tek kollu Cd'li versiyonu birde
yurtdışından gelicekse 30 euro sınırını geçiyorsun direk gümrüğe takılır bi ürün parasıda gümrüğe ödersin.PlayStation 5'i Amazon.com'dan almak mantıklı mı? 449,99$( 15.782₺) Tek kollu Cd'li versiyonu birde
EvetYurtdışı mı? 30 euro sınırı var.
Yurtdışından Türkiyeye gelmez o alsan bile aşırı vergi biner. Türkiyeden alsan daha ucuza gelir öyle söyleyeyim.
O zaman yurtdışından akrabalarıma söyleyip getirtmek daha mantıklı olmaz mı?yurtdışından gelicekse 30 euro sınırını geçiyorsun direk gümrüğe takılır bi ürün parasıda gümrüğe ödersin.
gitme maliyetiyle en az 50-60k olurO zaman yurtdışından getirtmek daha mantıklı olmaz mı?
akrabaların buraya kendi gelicekse mantıklı olur ama sen gidip alıp gelme gibi bir durumda tr fiyatlarının çok çok üstü çıkar sana.O zaman yurtdışından akrabalarıma söyleyip getirtmek daha mantıklı olmaz mı?
Hocam hemen hemen kaça gelir Almanya'dan bir akrabama desemTanıdık vasıtasıyla kutusu açılıp valize koyarsa gelir. Onun harici kutulu getirmek istediğindede vergi ve işleme tabi tutuyorlar. Kutudan çıkarıp benim kullandığım cihaz diyerek ülkeye sokabilir.
tabii ki öyle yapıcam hocam yurtdışında çok tanıdığım var yakın zamanda gelecek kişilerde var kendim gitmem tabii kiakrabaların buraya kendi gelicekse mantıklı olur ama sen gidip alıp gelme gibi bir durumda tr fiyatlarının çok çok üstü çıkar sana.
Yani ben vr gözlüğü getirttim. 5 bin küsür civarina denk geldi. Türkiyede gözlüğün 15 -20 bin arası değişiyor fiyatları. 15 bin civarlarına getirirsin cdli versiyonu. Hiç uğraşmak istemiyorsan Türkiyeden alabilirsin. Dediğim gibi kutusuz getirmek zorunda kutudan çıkarıp kablolarını cihazı valize koyup kullandığım cihaz dediğinde karışamıyorlar.Hocam hemen hemen kaça gelir Almanya'dan bir akrabama desem
Hocam gelecek kişi araba ile geliyorsa hiç sıkıntı olmaz 3 telefon 1 gamepad getirmişti akrabam. Uçak ile geliyorsa artık kutusunu çıkartmak gerekebilir.Hocam hemen hemen kaça gelir Almanya'dan bir akrabama desem
Mesaj otomatik birleştirildi:
tabii ki öyle yapıcam hocam yurtdışında çok tanıdığım var yakın zamanda gelecek kişilerde var kendim gitmem tabii ki