Neler Yeni

Amazon.com'dan PlayStation 5 Almak Mantıklı Mı?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,681
İsim
Emre
Discord
necromancerr
PlayStation 5'i Amazon.com'dan almak mantıklı mı? 449,99$( 15.782₺) Tek kollu Cd'li versiyonu birde
yurtdışından gelicekse 30 euro sınırını geçiyorsun direk gümrüğe takılır bi ürün parasıda gümrüğe ödersin.

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Batuhan
Yurtdışı mı? 30 euro sınırı var.

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Batuhan
Tanıdık vasıtasıyla kutusu açılıp valize koyarsa gelir. Onun harici kutulu getirmek istediğindede vergi ve işleme tabi tutuyorlar. Kutudan çıkarıp benim kullandığım cihaz diyerek ülkeye sokabilir. Hali hazırda tanıdık kimse yoksa saçma olacaktır. Yurtdışı cihazi alabilirsin satıcılardan aynı hesap hatta daha ucuza gelir.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,681
İsim
Emre
Discord
necromancerr
O zaman yurtdışından akrabalarıma söyleyip getirtmek daha mantıklı olmaz mı?
akrabaların buraya kendi gelicekse mantıklı olur ama sen gidip alıp gelme gibi bir durumda tr fiyatlarının çok çok üstü çıkar sana.

wt atlas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Yasir saygı
o ne lan oyle vergiden kacmak icin yurt disindan aliyoz onada vergi geliyor bu sefer 3 kati odeme yapiyon

Tanıdık vasıtasıyla kutusu açılıp valize koyarsa gelir. Onun harici kutulu getirmek istediğindede vergi ve işleme tabi tutuyorlar. Kutudan çıkarıp benim kullandığım cihaz diyerek ülkeye sokabilir.
Hocam hemen hemen kaça gelir Almanya'dan bir akrabama desem
Mesaj otomatik birleştirildi:

akrabaların buraya kendi gelicekse mantıklı olur ama sen gidip alıp gelme gibi bir durumda tr fiyatlarının çok çok üstü çıkar sana.
tabii ki öyle yapıcam hocam yurtdışında çok tanıdığım var yakın zamanda gelecek kişilerde var kendim gitmem tabii ki

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Batuhan
Yani ben vr gözlüğü getirttim. 5 bin küsür civarina denk geldi. Türkiyede gözlüğün 15 -20 bin arası değişiyor fiyatları. 15 bin civarlarına getirirsin cdli versiyonu. Hiç uğraşmak istemiyorsan Türkiyeden alabilirsin. Dediğim gibi kutusuz getirmek zorunda kutudan çıkarıp kablolarını cihazı valize koyup kullandığım cihaz dediğinde karışamıyorlar.

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
Mesaj otomatik birleştirildi:

tabii ki öyle yapıcam hocam yurtdışında çok tanıdığım var yakın zamanda gelecek kişilerde var kendim gitmem tabii ki
Hocam gelecek kişi araba ile geliyorsa hiç sıkıntı olmaz 3 telefon 1 gamepad getirmişti akrabam. Uçak ile geliyorsa artık kutusunu çıkartmak gerekebilir.

Top Bottom