Neler Yeni

Askerlik tecil hakkında bilgisi olan?

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin
Merhaba, 4 yıllık üniversitesi mezunuyum yaşım 24. benımle mezun olan sınıf arkadaşlarım yaşıtlarım 2025 12. aya kadar tecilli. benim tecilim 2022 7. ay :D. Aynı zamanda Açıköğretimden anadolu üniversitesi işletme okuyorum bu yıl girdim. Bugun askerlik şubeye gittiğimde tecil uzatamazsınız gibi bir beyanda bulundu kadın çalışan. İnternette araştırmam netıcesınde açıköğretim okuyanlar 28 yaşına kadar tecil ettirebiliyor. Bu kural bana geçerli değil mi? Şaka gibi bir durum var ortada bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

Dipnot askerlik şubede soruyorum bu durumu kadın başından savarcasına sadece tecil edemezsin dedi papağan gibi.

blaack00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
blacack00
Askerlik tecili isimli başlıklara bakarken tesadüfen gördüm, çok geçmiş aradan ama ne yaptın durumu halledebildin mi? Ben de şubeye gideceğim önlisans mezunuyum benim gibi olan bazı insanların tecili 2030 görünürken benim 2025in 7. ayı : ) şubede senin karşılaştığın tarzda bir memurla karşılaşacağım ve başından savacak diye tedirginim.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Askerlik tecili isimli başlıklara bakarken tesadüfen gördüm, çok geçmiş aradan ama ne yaptın durumu halledebildin mi? Ben de şubeye gideceğim önlisans mezunuyum benim gibi olan bazı insanların tecili 2030 görünürken benim 2025in 7. ayı : ) şubede senin karşılaştığın tarzda bir memurla karşılaşacağım ve başından savacak diye tedirginim.
Ben askerliğide yaptım geldim :D eğer 2 yıllık üni okuduysan açıktan 4 yıllık kaydol 30 a kadar ertelersin. 2yıl mezunlar sonradan açıköğretımde olsa 4 yıl olunca erteleyebiliyorlar

Ama 4 yıl okuyup sonrasında 2 yıl açıköğretim veya 4 yıl açıköğretim okuyarak erteleyemiyorsun ya yüksek yapman lazım yada gideceksin

Başka bir şey merak ediyorsan özelden yazabilirsin

blaack00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
blacack00
Ben askerliğide yaptım geldim :D eğer 2 yıllık üni okuduysan açıktan 4 yıllık kaydol 30 a kadar ertelersin. 2yıl mezunlar sonradan açıköğretımde olsa 4 yıl olunca erteleyebiliyorlar

Ama 4 yıl okuyup sonrasında 2 yıl açıköğretim veya 4 yıl açıköğretim okuyarak erteleyemiyorsun ya yüksek yapman lazım yada gideceksin

Başka bir şey merak ediyorsan özelden yazabilirsin
Ben forumda yeniyim de konuşma başlat kısmından mı bahsediyorsun? Çünkü merak ettiğim şeyler var özelden sormak isterim brom.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular