Neler Yeni

🔥İndirim Monitör Ambilight Kit 924TL

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,379
İsim
Emir
Valla hocam bende bilmiyorum ki. Ben taktım usb'yi tekte okudu. Yani laptop falan varsa ona takmayı deneyin veya kasanın üstündeki girişlere falan. Hiç çalışmıyor ise bozuk gelmiş olabilir...
Biraz zaman gecince duzeldi neden anlamadim

Epiktetos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
İshak Çakır
Mavi hariç hiçbir renk doğru değil hocam istersen bir uygulamayı kurcala.
Her led için ekrandan renk seçeceği noktayı ayarlayabiliyorsun ama uğraşmak istemedim . Diğer ambilight test videoları renk tutarlılığı konusunda çok iyi sonuç verdi . Bu videoyu daha çok lag var mı yok mu diye anlamak için kullandım.

KingDeViL

80+ Bronze
Şu şekilde paint ile de test edebilirsiniz.

KingDeViL

80+ Bronze
chrome'dan açınca da mı aynı?
Netflix, Amazon prime, bluetv gibi uygulamalar korumalıdır. Bunları anca monitörün üstüne kamera takılan ambilight sistemler ile izlersin.
Başka forumda bir arkadaş bana şunu yazmıştı :
1735303263185.png

Palo DAYI 👑

80+ Gold
chrome'dan açınca da mı aynı?
hocam hazır aktifken birkaç sorum olucak monıtorun mesafesı duvara nasıl olmalı stand olduğu ıcın arada duvarla yaklasık 10-13 cm kadar uzaklıkta ve arkadakı duvar kolona denk geldiği için çıkıntılı görsel anlamda nasıl olur bilemiyorum tatmin eder mi? renkler çözemedim
ve şuan sepettın toplam tutarı verrgi ve kargo parası ile 970 tl tutuyor ben geçiyor diye bılıyorum ama genede emin olmak adına sormak istedim

Ekran Görüntüsü (666).png

Palo DAYI 👑

80+ Gold

KingDeViL

80+ Bronze
dostum yukardakı mesaja bakam şansın varmı acaba
Fiyat olarak sıkıntı yok. Gümrüğe takılmaz. Kargo fiyatı da yazdığı için ek 3 euroda eklemezler.
Bence duvara ne kadar yakınsa o kadar iyi oluyor. Benim soundbarın arkasına yapıştırdığım duvarla arasında 3cm felan var. Işığı çok iyi yansıtıyor. Monitör senin dediğin gibi 12-13cm uzaklıkta yine güzel fakat sanki biraz homojen dağılıyor gibi. Duvara daha yakın olan daha parlak yanıyor.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Fiyat olarak sıkıntı yok. Gümrüğe takılmaz. Kargo fiyatı da yazdığı için ek 3 euroda eklemezler.
Bence duvara ne kadar yakınsa o kadar iyi oluyor. Benim soundbarın arkasına yapıştırdığım duvarla arasında 3cm felan var. Işığı çok iyi yansıtıyor. Monitör senin dediğin gibi 12-13cm uzaklıkta yine güzel fakat sanki biraz homojen dağılıyor gibi. Duvara daha yakın olan daha parlak yanıyor.
sana zahmet bır görsel atabilirmisin ya ikisi arasındakı farkı anlayabilmem adına

KingDeViL

80+ Bronze
sana zahmet bır görsel atabilirmisin ya ikisi arasındakı farkı anlayabilmem adına
Kamerada çok belli olmuyor. Monitörü yukarı kaldırarak video çektim.

Duvara yakın monitör yukarı bakıyor :

Duvara uzak yani monitör düz konumda:

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Kamerada çok belli olmuyor. Monitörü yukarı kaldırarak video çektim.

Duvara yakın monitör yukarı bakıyor :

Duvara uzak yani monitör düz konumda:
evet duvara yakınken bariz fark ediyor
uzak olduğu zaman sankı tum üst ksımında aynı anda patlama olusuyoır gıbı fakat yakındayken sadece rengin vurduğu kısımdan ısık verdıgı cok net bellı oluyor ama ikiside sonuç olarak cok ıyı diyebilirim bu arada uğraşınız için teşekkürler
Ne kadar zamanda ulaşmıstı elinize birazdan sipariş geçiçem

Top Bottom