Neler Yeni

🔥İndirim Monitör Ambilight Kit 924TL

KingDeViL

80+ Bronze
Güzel gayet yeterli. Yalnız monitör duvara ne kadar yakın olursa o kadar iyi oluyor.
Ben geçen hafta şı ürünü aldım ama duvarı delmeye korkuyorum. Elektrik hattını patlatırsam sıkıntı.

1734371964001.png

Güzel gayet yeterli. Yalnız monitör duvara ne kadar yakın olursa o kadar iyi oluyor.
Ben geçen hafta şı ürünü aldım ama duvarı delmeye korkuyorum. Elektrik hattını patlatırsam sıkıntı.

Alıntıyı görüntüle
Bu tarz ürünler de haraket kabiliyeti yok ya sevmem fakat odam karanlık zaten güzel aydınlatıyor duvarın içinde elektrik kablosu yoktur hocam bir şey olmaz :D belli kanalları oluyor

KingDeViL

80+ Bronze
Bu tarz ürünler de haraket kabiliyeti yok ya sevmem fakat odam karanlık zaten güzel aydınlatıyor duvarın içinde elektrik kablosu yoktur hocam bir şey olmaz :D belli kanalları oluyor
Elektrik kablosu var ya olmaz mı. Tam monitörün altında priz var. Onun boat ile bağlantısını elektrikçi kim bilir nasıl çekti. Bir ara gözümü karartıp delebilirim.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
bu ürünü 2 monitöre takıp deneyen varmı hiç ?

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Kablolar birleşik ya hocam biraz zor gibi mesafe yok aralarda o kadar
yan yana duruyolar zaten dikdörtgen şelkinde duruyor öyle söyliyim
eğer kablo yeterse komple yaparım yetmez ise sadece yan ve üstleri yaparım ama bilemiyorum işte daha öncede kullanmadım bu tarz bişey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,614
Üyeler
167,343
Son üye
samibozdogn
Top Bottom