Tamam monitör olayını çözdüm şuan monitör algılıyor fakat renk olayını çözemedim olmuyor ilk defa bir ürün kurmada sorun yaşıyorumo monitörle alakalıdır kasaya tak istersen
Tamam monitör olayını çözdüm şuan monitör algılıyor fakat renk olayını çözemedim olmuyor ilk defa bir ürün kurmada sorun yaşıyorumo monitörle alakalıdır kasaya tak istersen
USB yi anakarta takacasin dostum. Monitöre değil.Monitör görmüyor şaka gibi usb takıyorum ışıklar yanıyor sonra kapanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beyler eline ulaşıp deneyen var mı kasa portun da çalışıyor ama monitör de çalışmıyor
Şuan anakarta takılı fakat renk farklı yanıyor burada ayar bulamadım hangisi seçili kalmalıUSB yi anakarta takacasin dostum. Monitöre değil.
Submode fulscreen yapŞuan anakarta takılı fakat renk farklı yanıyor burada ayar bulamadım hangisi seçili kalmalı
güzel görünüyor da bi tık laglı mı bana mı öyle geliyor
Lagli değil gibi. Videodaki ışık bulutu tam uça geldiğinde veriyor rengi. Tam ucuna gelmeden vermez.güzel görünüyor da bi tık laglı mı bana mı öyle geliyor
haklısın detaylı izleyince daha iyi anladım ben zaten duvara yakın kullanacağım için daha iyi olucakLagli değil gibi. Videodaki ışık bulutu tam uça geldiğinde veriyor rengi. Tam ucuna gelmeden vermez.
Fulscreen yerine cinema dener misin birde.
Benim uygulama sürümü eski galiba bende böyle değil.
hocam kurulumu zor muEvet.
Hayır çok kolayhocam kurulumu zor mu
deniyorum hemenLagli değil gibi. Videodaki ışık bulutu tam uça geldiğinde veriyor rengi. Tam ucuna gelmeden vermez.
Fulscreen yerine cinema dener misin birde.
Benim uygulama sürümü eski galiba bende böyle değil.
Gurme.Şu videoda lag var mı yok mu daha net belli olur.