❌İndirim Bitti! Monitör Ambilight Kit 924TL

:D bu sadece ambilightı bunun daha ledi var :D

led, adaptör, cihaz set halinde satıyor satıcı. 3 senedir kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.

kendi çektiğim örnek video

bu tarz ambilight alanlar program olarak hyperion kullansın daha fazla özelleştirme sunuyor diğer programlara göre.

temuda uygun ama performansı nasıldır acaba alan var mı temu'dan? videosu fotosu olsa keşke

led, adaptör, cihaz set halinde satıyor satıcı. 3 senedir kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.

kendi çektiğim örnek video

bu tarz ambilight alanlar program olarak hyperion kullansın daha fazla özelleştirme sunuyor diğer programlara göre.
Bunu daha önce görsem bunu alırdım aliexpress yerine.

N11 de hazır bir şekilde satılan var 1 sene önce aldım hala kullanıyorum gayet güzel oyun oynarken vs çok rahatlatıyor
KANKA TELEVIZYONDA KULLANABILIYOR MUYUZ 43 INC SMART SAMSUNG VAR=?

KANKA TELEVIZYONDA KULLANABILIYOR MUYUZ 43 INC SMART SAMSUNG VAR=?
televizyonda kullanılmaz, tv boxlarla kullanılabilir ama tv yayınlarında çalışmaz, televizyonlarda sorunsuz kullanmak için kamerayla çalışan alternatiflere bakın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu linkte satılan mı arkadaşın tavsiye ettiği acaba?

https://www.n11.com/urun/ambilight-...gaza=elektronikemin&secenekler=24-inc-3-kenar

Bir de bu ledi 3 kenar mı 4 kenar mı almak mantıklı olur?

Benim aldığım mağaza elektronik emindi evet tavsiye edebilirim.
ben 4 kenar kullanıyorum yani monitörün arkasını tamamen sarıyor, monitörün ayakları düşük profilse boşluk kalmıyorsa 3 kenar alınabilir aşağıya ışık veremeyeceği için engel olunca aşağıya gelen ışıklar arkaya dağılıyor ve hoş durmayabiliyor. boşluk varsa 4 kenar daha iyi.

Bu arada bendeki denetliyici şundan

Yorumlarda farklı denetleyici göndermeye başladığından bahsedilmiş alacak olan varsa önce emin olsun sonra alsın.

Son düzenleme:
televizyonda kullanılmaz, tv boxlarla kullanılabilir ama tv yayınlarında çalışmaz, televizyonlarda sorunsuz kullanmak için kamerayla çalışan alternatiflere bakın.

Benim aldığım mağaza elektronik emindi evet tavsiye edebilirim.
ben 4 kenar kullanıyorum yani monitörün arkasını tamamen sarıyor, monitörün ayakları düşük profilse boşluk kalmıyorsa 3 kenar alınabilir aşağıya ışık veremeyeceği için engel olunca aşağıya gelen ışıklar arkaya dağılıyor ve hoş durmayabiliyor. boşluk varsa 4 kenar daha iyi.

Bu arada bendeki denetliyici şundan

Yorumlarda farklı denetleyici göndermeye başladığından bahsedilmiş alacak olan varsa önce emin olsun sonra alsın.
Netflix vb korumalı uygulamalarda çalışmadığı söylemiş peki bu konudaki aliexpressteki bu tarz korumalı içeriklerde çalışıyor mu

1734351855257.png

Bunlar ne yapıyor?Gümrükleme tamamlandı geri uçağa mi yüklüyorlar?Adamlar pakedi kaçırıyorlar la.

Beyler deneyen oldu mu bana gelmiş akşam bakacağım kutusu güzel jelatinli filan açılmamış

Benim paket bugün elime ulaştı ,akşam kurup video ya da foto atarım . İlk izlenimim ürünün çok kaliteli olduğu yönünde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,804
Üyeler
186,794
Son üye
biskuvi
Geri