Neler Yeni

499 TL HP 15.6" Laptop Sırt Çantası

TeknoAdam

80+ Bronze
Ya iyi de şov bu iş. Milyon dolar ciro yapıp içerde 3 kişiye tüm mağazayı asgariden biraz fazla parayla çekip çevirten kapanış saatini mal sayımını falan mesai olarak saymayan zincir marketleri niye boykot etmiyorlar? Pandemide kapalı devre işçi çalıştıran ton balığı firmasını niye boykot etmiyorlar? Bugün yerli firma diye tükettiğiniz meşhur bir kahve zincirinin sahibinin evinden kayıp antik döneme ait sütun çıktı zamanında o firma neden boykot edilmiyor?

Samimi değil. Zulme sessiz kalmamakmış peh. Memleketin gençliği 3. sınıf konfeksiyon atölyelerinde çalışmaya mahkum edildi bu da zulüm, ama o konfeksiyonun sahibi babaları diye çıt çıkmıyor. Bu iki yüzlülüğü yapan her kim varsa alçaktır şerefsizdir
Anlatamazsın. Alayı beni de boykot etsin engellesin forumda. Boş beleş mesaj okumak istemiyorum. Sıcak fırsatlarda ürün ve fiyat tartışalım.

Adam sadece boykot demiş bir sıkıntı göremiyorum artık tartismayalim bunları cevap vermek zorunda değilsiniz isteyen alır yinede ben yeni öğrendim mesela boykot olduğunu
Adam boykot demiş evet ve ben de boykot değil indirim okumaya geldiğimi söyledim sonuçta burası sıcak boykotlar değil sıcak fırsatlar. Ve yine o savunduğun adam ''eşeklik'' yazmayı bile becerememiş ''esseklik'' yazmış benim sözlerime. Sonra da o adam korkmuş mesajı değiştirmiş. Adam dediysem lafın gelişi bu arada.

Allah Allah sen mi karar vereceksin ona
Evet. Mesela seni engelliyorum ve gereksiz mesajlarını bir daha görmemiş oluyorum. Bunun otomatik hali var mıdır diye sordum.

Son düzenleme:

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Anonim Ankh
Ya iyi de şov bu iş. Milyon dolar ciro yapıp içerde 3 kişiye tüm mağazayı asgariden biraz fazla parayla çekip çevirten kapanış saatini mal sayımını falan mesai olarak saymayan zincir marketleri niye boykot etmiyorlar? Pandemide kapalı devre işçi çalıştıran ton balığı firmasını niye boykot etmiyorlar? Bugün yerli firma diye tükettiğiniz meşhur bir kahve zincirinin sahibinin evinden kayıp antik döneme ait sütun çıktı zamanında o firma neden boykot edilmiyor?

Samimi değil. Zulme sessiz kalmamakmış peh. Memleketin gençliği 3. sınıf konfeksiyon atölyelerinde çalışmaya mahkum edildi bu da zulüm, ama o konfeksiyonun sahibi babaları diye çıt çıkmıyor. Bu iki yüzlülüğü yapan her kim varsa alçaktır şerefsizdir

edit: sözünün arkasında bile duramayan korkaklar hepsi. adama eşşek dedi, altı üstü bir forumdan ceza alacağından korkup yorumunu değiştirdi. kahpenin evladı korkak seni
Amacınızını anlamış değilim, boykot yapılmasını bırakılmasını mı istiyorsun? Herkesin kendi hayatı, kendi yaşam tarzı, kendi kararları, neden hep bir eleştiri içerisindesiniz? O kadar neden saymışsınız madem bu kadar duyarlısınız siz de katılın madem, neden yadırgıyorsunuz. Benim şahsi fikrim, davranışım mecbur kalmadık boykot ürün almamak mesela bunun sana ya da başkasına ne zararı var da zorunuza gidiyor? Bir de örneklendiriyorsunuz şunun şunun için boykot yapmıyorsunuz ama Filistin için boykot yapıyorsunuz diye, yav dostum ne kadar yapabilirsek o kadar kar, 3 tane boykot edilecek mesela varsa ben sadece 1'ine uyuyorsam bu beni zarara mı sokar? En azından 1 meselede de olsa tarafımı, duyarlı olduğumu, savunduğumu belli ediyorum, gücüm yettiğince de uygulamaya çalışıyorum ama siz 3 meselenin 3'üne de duyarsız kalın, 1'ine veya 2'sine duyar gösteren vatandaşa seninki de yalan duyar diyerek boş keseden sallayın.
Bu ilk yorumdaki arkadaş bir şey de dememiş he, boykot olduğu için alınmaz demiş, e arkadaş bırakın da almazsa almasın, boykota dikkat eden kişileri de bilgilendirmiş olsun, ne uzatılmış konu, sırf boykota uymayanlar tarafından olumsuz eleştiriye uğramış. Boş yorum kasmışsınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Emirhan Mamiş

edit: sözünün arkasında bile duramayan korkaklar hepsi. adama eşşek dedi, altı üstü bir forumdan ceza alacağından korkup yorumunu değiştirdi. kahpenin evladı korkak seni
Evet haklısın zaten de tartismayalim diyorum

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Anonim Ankh
Anlatamazsın. Alayı beni de boykot etsin engellesin forumda. Boş beleş mesaj okumak istemiyorum. Sıcak fırsatlarda ürün ve fiyat tartışalım.
Adamın attığı yorum zaten boykota dikkat eden kişiler için bilgilendirici niteliğinde ama boykota uymayan arkaşlar chat'i çöplüğe çevirmiş, adam boykot diye bilgilendirmiş, diğerlerinin cevapları, nerden belli boykot olduğu? Yav arkadaşım senin yaptığın boykot mu? Bir sürü mesele var sadece bir tanesine boykot mu olur? Yapacaksan bütün hepsini boykot et, falan filan boş boş yorumlarla dolmuş, senin lafın da boykot yapanlara değil boykot yapmayanlara olması lazım, insanları özgür bıraksınlar da boykotunu eden etsin, etmeyen etmesin. Burada boykot edilmeyenler tarafından linçe uğruyorlar, sırf boykot ediyor diye.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Emirhan Mamiş

Adam boykot demiş evet ve ben de boykot değil indirim okumaya geldiğimi söyledim sonuçta burası sıcak boykotlar değil sıcak fırsatlar. Ve yine o savunduğun adam ''eşeklik'' yazmayı bile becerememiş ''esseklik'' yazmış benim sözlerime. Sonra da o adam korkmuş mesajı değiştirmiş. Adam dediysem lafın gelişi bu arada.

Evet. Mesela seni engelliyorum ve gereksiz mesajlarını bir daha görmemiş oluyorum. Bunun otomatik hali var mıdır diye sordum.
Evet haklısında demisse demiş cevap vermene gerek yok bence onu demeye calisiyorum

TeknoAdam

80+ Bronze
Adamın attığı yorum zaten boykota dikkat eden kişiler için bilgilendirici niteliğinde ama boykota uymayan arkaşlar chat'i çöplüğe çevirmiş, adam boykot diye bilgilendirmiş, diğerlerinin cevapları, nerden belli boykot olduğu? Yav arkadaşım senin yaptığın boykot mu? Bir sürü mesele var sadece bir tanesine boykot mu olur? Yapacaksan bütün hepsini boykot et, falan filan boş boş yorumlarla dolmuş, senin lafın da boykot yapanlara değil boykot yapmayanlara olması lazım, insanları özgür bıraksınlar da boykotunu eden etsin, etmeyen etmesin. Burada boykot edilmeyenler tarafından linçe uğruyorlar, sırf boykot ediyor diye.
Alakası yok, benim mesajlarımı bir kez daha okumanı tavsiye ederim. Ben boykot yapılmasını veya yapılmamasını falan tartışmadım, boykotun kapsamı veya doğru yapılıp yapılmadığını falan tartışmadım. Sadece bir soru sordum. Dedim ki ''Buraya indirimli ürünlerin fiyat ve özellikleri için giriyorum ve boykot mesajlarını görmek istemiyorum. Bu tür mesajları otomatik gözardı etmenin yöntemi var mı?''. Yani yazan yine yazsın hatta isterlerse boykot için ayrı forum kategorisi açılıp sabahtan akşama içerik hazırlansın benim itirazım yok. İyi oku ve anla.
Evet haklısında demisse demiş cevap vermene gerek yok bence onu demeye calisiyorum
Şöyle yapalım istersen ben internete hiç girmeyeyim sen bu forum dahil normalde girdiğim tüm sitelere gir ve içerikleri incele sonra eğer olur da bir içerikte benim yorum yapmama, cevap vermeme ''gerek görürsen'' SMS atarsın ben de girip senin ''gerek gördüğün'' içeriğe senin ''gerek gördüğün'' şekilde yazarım. Ne dersin?

Neyse daha fazla uzatmayalım. Konuyu açan arkadaşa ayıp oldu her şeyden öte.

Vuslat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Vuslat
Konteynır konteynır israile ürün gönderen partinin adamlarını da boykot ediyor musunuz? Genelde boykot yapanlar tam tersi mensubu oluyor da onun için soruyorum. Kişisel boykota inanan bir insanım ben de dardanel sokmuyorum eve mesela madonun kapısından geçmem yargılamıyorum yani soruyorum sadece
Yalnız dardanel de boykot durumu yok hocam siz neden ediyorsunuz merak ettim.

viamort

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Murat Geri
Yalnız dardanel de boykot durumu yok hocam siz neden ediyorsunuz merak ettim.
Benim için boykot durumunu siyasetin kendi firmalarının kalitesiz fahiş ürünlerini pazarlayabilmek adına ülke içinde üretilen, çalışanı ülkeden olan, fabrikası ülkede bulunan ürünleri boykot etmek değil bu ülkenin çalışanına verdiği değer, müşterisine verdiği değer, insanına verdiği değer ölçtürür. Yahu "dardanel skandal" yazıp google'a baksanız 10 çeşit haber var, bana neden soruyorsunuz ki.

Ne kadar yapabilirseniz o kadar karmış. Bu şovenizm işinize geliyor, bir de malum partili ailelerinizin gelenekçiliğini süregetiriyorsunuz hiçbir şeye kar sağladığınız yok. Senelerce bir çikolata markası "içerikler" kısmına yalan yanlış bilgi depoladı, boykot ettiniz mi? Kendi memleketinizdeki insanı bu kadar düşünmezsiniz. Pestisitli domates yiyorsunuz, bir tane boykot yok, bir tane laf yok. Gerçek gündem bu, size açlığı geçimsizliği parasızlığı unutturmak için pompaladılar bunu. İsrail 20 yıldır Filistine aynı zulmü yapıyor, sanki şu an farklı bir durum varmış gibi neden şimdi bunun ana konu olduğunun sebeplerine odaklanmanız lazım. Şu an boykot ettiğiniz HP'den başka Türkiyede laptop yok. Victus'ları bir kaldırın piyasadan, ederinin çok daha fazlasına satılan veya hiç ederi etmeyecek bir ton ürün göreceksiniz. HP'nin bu ülkede daha makul fiyattan satılıyor olması bile bir İsrail projesi olabilir. Bu noktada bu adamlara bu satış iznini bu ülkede kim verdi, içeri sokmalarına kim izin verdi, bu adamların yerine mesela atıyorum gidip Asus, MSI veya Monster gibi bir firmaya "ya kardeşim ülkede bu itlerin malı satılacağına ben sana kdv ötv indirimi yapıyorum sen ucuza sat" neden denmedi? Getiren distribütörler zaten HP'ye çoktan laptopların parasını ödedi arkadaşlar. Satın almayarak sadece buradaki girişimciyi batırırsınız.

Suni gündem. Siz kola almayı bırakıyorsunuz, Verdiğiniz vergi firmalara devlet teşviği olarak gidiyor, devlet teşviğini alan firma konteynır konteynır israille ticaret yapıyor. Bir iş yapıyorsanız adam gibi yapın. Size elinize silah alıp filistine gidin demiyorum ki deme hakkım var. Al çantanı git, eline bir silah tutuşturacaklar. Git savaş, tutan yok? Kendi iç ekonomini baltalamaktan başka hiçbir işe yaramıyorsun burada üretilen ürünü boykot ederek. Ya şu hükümeti bir kere protesto ettiniz mi, bir tane bile post attınız mı bizden tanker tanker gemi çıkıyor israile diye? Ya bunu haber eden adam sınır dışı kaldı hapis kararı çıktı. Nasuh Mahruki gibi bir adamı geçen aylarda içeri attılar, boykot diye ortalığı yıkıyorsunuz bunlardan haberiniz bile yoktur. Bu yüzden sizin yaptığınız şeyin samimiyeti yok, sahte. Size bunu yapmanız emredildi ve hiçbiriniz sorgulamadınız.

Bakın bir sürü şey söyledim. Madem bu kadar vicdanlı merhametlisiniz, sıra sizde. Maraş depreminde, Hatayda içeride tencere tencere yemek pişerken bir kase çorba vermeyen firmaları da boykot edin.

Elimden sadece bu geliyor diyerek bir şeylerin içinden kaçamazsınız. Yarın o da birinin kanına dokunur elini keserler. 15 gün sonra bir zam patlaması gelip israil mallarının çoğu buradaki fabrikalarda üretiliyor diye ucuzladığında görürüm ben boykotu. Elimden gelmiyor açım dersiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,633
Üyeler
164,536
Son üye
Aury
Top Bottom