Neler Yeni

🔥İndirim Dyson V8 Absolute Şarjlı Dikey Süpürge 12.999TL 🔥 (Son 6 Ayın En Düşük Fiyatı )

GirayHan

80+ Platinum
Kardeşim cihazı kullanıyor musun kullanmıyor musun? Evde eşim ve oğlum 3 kişiyiz gayet de yeterli. Dyson V15 bile 0.77 lt. ona bakarsan. Demek ki Dyson bu işi bilmiyor.

Asıl sen nasıl bir evde ve nasıl bir pislik içinde yaşıyorsun ki 2.7 lt 2 temizlikte doluyor.

Dyson"ın en tepe kablosuz süpürgesi 0.77lt. toz haznesine sahip olduğuna göre ve bu makinelerin haznesini boşaltmak kablolu hantal makinelerdeki gibi zahmetli bir iş olmadığını da düşünürseniz son bakmanız gereken yer hazne boyutudur. V12 slim diye bir modeli var, onda 0.30 civarında bir hazne var, bu arkadaşın dediğine göre onunla ancak kümes temizlenir. Böyle saçma bir bakış açısı olur mu? Hazneyi temizlemek 10 saniye sürmüyor kafaya takılacak son şey. Böyle olduğu için de en geniş Dyson kablosuz süpürgede dahi 0.77 lt koymuş Dyson.

Ekleme yapayım 45 bin liralık Dyson robot süpürgede 0.5l hacim varmış, 1+1de yaşayanlar için herhalde bu da 😁
dün öğlen satın aldım bende cihazı buraya konu açmayı unutmuşum :D

kargoya verilmiş. v11 ile arasında kaldım açıkçası. ürün iptal edip v11 almaya değer mi

overkill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Axl Rose
dün öğlen satın aldım bende cihazı buraya konu açmayı unutmuşum :D

kargoya verilmiş. v11 ile arasında kaldım açıkçası. ürün iptal edip v11 almaya değer mi
Ben sadece V8 kullandım, aradaki fiyat farkı çok değilse tabii ki üst model alınabilir. Muhtemelen daha iyidir bizimkilerden.

overkill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Axl Rose
1,5 yıllık v8 2 yıllık v10 kullanımıma dayanarak söylüyorum. İnternette hazne boyutları yazıyor, karşılaştırırsanız neden yazdığımı görürsünüz.
Dostum onlara ben de bakıyorum ve diyorum ki eğer ki 0.54 litre sadece 1+1 için yeterli ise neden üst modellere sadece 0.77 litre hazne koysunlar. Kullanıcısı olarak bahsettiğim büyüklükteki evde rahatlıkla yeterli oluyor (başka bir arkadaşımız da aynı şeyi yazmış), zaten tekrar edeceğim ama haznesini boşaltmak tek bir hamle ile anında oluyorken çok da önemli değil diyorum.

Başka sebeplerden dolayı V10 - V15 arası modeller alınabilir ama bence bu sebeplerden biri hazne değil.

holokus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Atakan
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Onur Yücel
Valla ben tecrübelerimi aktardım, hatta ben alırken annemlere de almıştım onlar da hala kullanıyor. Zaten Dyson'ın bu konudaki yeri belli, şimdiden hayırlı olsun.
Ürün geldi hocam az önce duvara sabitleme olarak vidalama yerine patafix tarzı bir şeyle yapıştırsam taşır mı acaba ne düşünüyorsunuz belki siz de onun gibi bir çözüm bulmuşsunuzdur diye danışayım dedim.
içindeki bi gram şarjla 2 senedir temizlenmeyen koltuğu süpürdüm bembeyaz etti anında. Epey güçlüymüş.

overkill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Axl Rose
Ürün geldi hocam az önce duvara sabitleme olarak vidalama yerine patafix tarzı bir şeyle yapıştırsam taşır mı acaba ne düşünüyorsunuz belki siz de onun gibi bir çözüm bulmuşsunuzdur diye danışayım dedim.
içindeki bi gram şarjla 2 senedir temizlenmeyen koltuğu süpürdüm bembeyaz etti anında. Epey güçlüymüş.
Ben vidaladım doğrusu, eski yöntemler daha sağlam geliyor. Ama yeterince güçlü bir şekilde yapıştırmak da iş görecektir. Bahsettiğiniz ürünün gücünü bilemiyorum.

cgokhans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Gökhan Topal
Abi bizim gibi son sürüm diye 34 bin tl gen5 e para vermenize gerek yok. hepsi mükemmel çekiyor ihtiyacınız varsa düşünmeden alın. Beni son teknoloji iyidir diye yönlendirdiler elime geçip aylık 6 bine yakın taksit ödeyince acaba niye eski versiyonunu almadım dedim. bizim iş arkadaşlarında var yıllardır kullanıyorlarmış batarya falan hala mükemmel diyorlar.

Top Bottom