Geniz eti veya burun tıkanıklığı var gibi sesin çıkmış. Ayrıca sesi neyden kaydediyorsan az da hışırtı var arkada oda etkiliyor. Birah daha dene en iyilerini buraya at. Suan acemi işi olmuş
Telefondan kaydettim.Geniz eti veya burun tıkanıklığı var gibi sesin çıkmış. Ayrıca sesi neyden kaydediyorsan az da hışırtı var arkada oda etkiliyor. Birah daha dene en iyilerini buraya at. Suan acemi işi olmuş
2.ses denemen için yazdim
Kanka ne dediğin anlaşılmıyor ki bu arkadaşın dediği gibi olmuş yorumlansın istiyorsan en iyi performansını atman lazım (eğer en iyisi bu ise olmaz)Geniz eti veya burun tıkanıklığı var gibi sesin çıkmış. Ayrıca sesi neyden kaydediyorsan az da hışırtı var arkada oda etkiliyor. Birah daha dene en iyilerini buraya at. Suan acemi işi olmuş
2.ses denemen için yazdim
ya nereye olur güldürme insanıOlur kardeşim
kanka hevesını kırmak gıbı olmasın ama cok normal yanı herhangı bır ınsanın yaptıgı ses kendını gelıstırırsen belkı
bi bok olmaz
Zaten esprisine atmıştım abiler İlk 2 video aşağı yukarı 1 senelik zaten.kanka hevesını kırmak gıbı olmasın ama cok normal yanı herhangı bır ınsanın yaptıgı ses kendını gelıstırırsen belkı