Bu markaya yaklaşmanın pek lüzumu yok va panel yerine ips tercihimdir .Beyle malum gaming gecesi var bu James Donkey de indirim alıcakmış daha önce kullanan arkadaşın olmadığı için merak ediyorum bu ekran iyi mi
Fiyat iyi olursa diğer Va panellere nazaran bence alınır ama adaptörünü yetiştiremiyom sürekli yenisi almak zorunda kalıyom falan diyen gördüm bir tane yorum onun dışında göremedim yeni bir marka ama panel markası samsung güvenilir yaaniBu markaya yaklaşmanın pek lüzumu yok va panel yerine ips tercihimdir .
Yani alınır mı 27 inç 200hz olan modeli indirimsiz 4500tl 4k ya düşerse alınır mıFiyat iyi olursa diğer Va panellere nazaran bence alınır ama adaptörünü yetiştiremiyom sürekli yenisi almak zorunda kalıyom falan diyen gördüm bir tane yorum onun dışında göremedim yeni bir marka ama panel markası samsung güvenilir yaani
Farkları nedir hocamBu markaya yaklaşmanın pek lüzumu yok va panel yerine ips tercihimdir .
Hayır asla alınmaz 4000 e İps monitör var 3.5 veya 3000 e düşerse alınır sanırım 27 inch çünkü ama bence hiç bulaşma şimdi buraya atacağım monitörü sepetine yapıştır gitsinYani alınır mı 27 inç 200hz olan modeli indirimsiz 4500tl 4k ya düşerse alınır mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Farkları nedir hocam
va panel 200 hz jamesdonkey ...Beyle malum gaming gecesi var bu James Donkey de indirim alıcakmış daha önce kullanan arkadaşın olmadığı için merak ediyorum bu ekran iyi mi
Paneli samsung ama ne olacağı belli olmaz bu markanın, zaten hayatımız berbat ve renksiz üstüne bide monitör böyle soluk renkli olunca insanın içi kararıyor en mantıklısı ipsva panel 200 hz jamesdonkey ...
Kör olursun .
Va olması yeterli bir sebepya .Paneli samsung ama ne olacağı belli olmaz bu markanın, zaten hayatımız berbat ve renksiz üstüne bide monitör böyle soluk renkli olunca insanın içi kararıyor en mantıklısı ips
Va panel esporcular için daha iyidir günlük kullanan adama yaramaz tabi para yoksa yapacak bişey olmaz malum va alırsın İps ise çok daha canlı ve renkleri güzel ve doğru gösteriyorYani alınır mı 27 inç 200hz olan modeli indirimsiz 4500tl 4k ya düşerse alınır mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Farkları nedir hocam
Tamda bunu önerecektim bunu alın gitsin hocam