sucukreizimiz
80+ Bronze
İki araba arasında kaldım sizce hangisini almalıyım
Aile arabası olarak cupramı tercih etmeliyim senceBence ikisi birbirine denk arabalar değil her noktada cupra önde kalıyor bu karşılaştırmaya girmek istiyorsunuz bence SuperB'de Laurin Klement donanımına bakmak gerek ancak o zaman bir karşılaştırma yapabiliriz
Ama bu haliyle kesinlikle Cupra her yönden çok önde bence
İkisinide sıfır alıcağım 2.5m bütçeBütçeniz nedir buna göre kıyaslama yapmak gerek biraz da 2 araba arasında kilometre farkı vs nasıl olacak?
her yönden derken? sadece beygir olarak önde o kadarBence ikisi birbirine denk arabalar değil her noktada cupra önde kalıyor bu karşılaştırmaya girmek istiyorsunuz bence SuperB'de Laurin Klement donanımına bakmak gerek ancak o zaman bir karşılaştırma yapabiliriz
Hocam VZ line donanımı ile elite donanım arasında farklara bakarsanız anlayabilirsiniz tabii ki hitap ettiği kitle tamamen farklı onu düşünmek lazım dediğim gibi superbde üst donanımlara çıkarsan olay değişebilir şahsi görüşümher yönden derken? sadece beygir olarak önde o kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:
tadını cikaririm gazlarim dersen vz tabii ki ama çocuğun varsa alma boşver superb al keyfine bak
ya da bmw G30 bakabilirsin düşük km temiz kesinlikle tavsiye ederim
Hybrid Crystal ile kıyaslarsan Skoda tokat manyağı yapar.Bence ikisi birbirine denk arabalar değil her noktada cupra önde kalıyor bu karşılaştırmaya girmek istiyorsunuz bence SuperB'de Laurin Klement donanımına bakmak gerek ancak o zaman bir karşılaştırma yapabiliriz
pardon ben vz 300hp olanı sandim. 1.5 cupra vz line diye 2.5m vermek delilik. 2 teknoloji özelliği var diye C suvcuğa binmek anlamsız. evet estetik araba ama superb varken manasız.Hocam VZ line donanımı ile elite donanım arasında farklara bakarsanız anlayabilirsiniz tabii ki hitap ettiği kitle tamamen farklı onu düşünmek lazım dediğim gibi superbde üst donanımlara çıkarsan olay değişebilir şahsi görüşüm
İhtiyaçlara göre kontrol etmek lazım hala Cupradan yana kullanırım şansımı hacim olarak ta sizi daha mutlu edecektir
5 sene satamıcağımİkisi de aile arabası demek için fazla premium araçlar. Aile arabası diyince aklıma caddy gibi araçlar geliyor. Konuya gelirsek ben superb alırdım al satı kolay, parça tedarik ağı geniş ve trim olarak daha üst kalite. Formentor bana göre seçenek bile olamaz superb yanında.
çoçuğum yok arabayı kendim için alıcağım ailemlede uzun yol falan yapıcağız o yüzdenher yönden derken? sadece beygir olarak önde o kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:
tadını cikaririm gazlarim dersen vz tabii ki ama çocuğun varsa alma boşver superb al keyfine bak
ya da bmw G30 bakabilirsin düşük km temiz kesinlikle tavsiye ederim
edit: 300hp olanı sandım 1.5 olanı icin cok para superb daha iyi
hocam sıfır almam gerekiyor ötv indirimi ile birlikteAlternatif olmak gerekirse ben superb station tercih ederdim full paketleri o kadar güzel duruyor ki yolda duruşu yol tutuşu iç teknolojileri bence hakkı yenenlerden ama station tercih eder misiniz bilmem yine de aklınızda bulunsun benzer ilan da atıyorum belki kontrol edersiniz