Neler Yeni

Skoda SuperB Elite vs Cupra Formentor VZ-Line

sucukreizimiz

80+ Bronze
İki araba arasında kaldım sizce hangisini almalıyım

liba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Semih Liba
Bence ikisi birbirine denk arabalar değil her noktada cupra önde kalıyor bu karşılaştırmaya girmek istiyorsunuz bence SuperB'de Laurin Klement donanımına bakmak gerek ancak o zaman bir karşılaştırma yapabiliriz
Ama bu haliyle kesinlikle Cupra her yönden çok önde bence

sucukreizimiz

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence ikisi birbirine denk arabalar değil her noktada cupra önde kalıyor bu karşılaştırmaya girmek istiyorsunuz bence SuperB'de Laurin Klement donanımına bakmak gerek ancak o zaman bir karşılaştırma yapabiliriz
Aile arabası olarak cupramı tercih etmeliyim sence

liba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Semih Liba
Bütçeniz nedir buna göre kıyaslama yapmak gerek biraz da 2 araba arasında kilometre farkı vs nasıl olacak?

sucukreizimiz

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçeniz nedir buna göre kıyaslama yapmak gerek biraz da 2 araba arasında kilometre farkı vs nasıl olacak?
İkisinide sıfır alıcağım 2.5m bütçe

eneskaya6

80+ Silver
her yönden derken? sadece beygir olarak önde o kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

tadını cikaririm gazlarim dersen vz tabii ki ama çocuğun varsa alma boşver superb al keyfine bak

ya da bmw G30 bakabilirsin düşük km temiz kesinlikle tavsiye ederim

edit: 300hp olanı sandım 1.5 olanı icin cok para superb daha iyi

Son düzenleme:

liba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Semih Liba

tadını cikaririm gazlarim dersen vz tabii ki ama çocuğun varsa alma boşver superb al keyfine bak

Hocam VZ line donanımı ile elite donanım arasında farklara bakarsanız anlayabilirsiniz tabii ki hitap ettiği kitle tamamen farklı onu düşünmek lazım dediğim gibi superbde üst donanımlara çıkarsan olay değişebilir şahsi görüşüm

İhtiyaçlara göre kontrol etmek lazım hala Cupradan yana kullanırım şansımı hacim olarak ta sizi daha mutlu edecektir

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,588
İsim
Oğuz
Hybrid Crystal ile kıyaslarsan Skoda tokat manyağı yapar.

eneskaya6

80+ Silver
Hocam VZ line donanımı ile elite donanım arasında farklara bakarsanız anlayabilirsiniz tabii ki hitap ettiği kitle tamamen farklı onu düşünmek lazım dediğim gibi superbde üst donanımlara çıkarsan olay değişebilir şahsi görüşüm

İhtiyaçlara göre kontrol etmek lazım hala Cupradan yana kullanırım şansımı hacim olarak ta sizi daha mutlu edecektir
pardon ben vz 300hp olanı sandim. 1.5 cupra vz line diye 2.5m vermek delilik. 2 teknoloji özelliği var diye C suvcuğa binmek anlamsız. evet estetik araba ama superb varken manasız.

Nezha

80+ Bronze
İkisi de aile arabası demek için fazla premium araçlar. Aile arabası diyince aklıma caddy gibi araçlar geliyor. Konuya gelirsek ben superb alırdım al satı kolay, parça tedarik ağı geniş ve trim olarak daha üst kalite. Formentor bana göre seçenek bile olamaz superb yanında.

sucukreizimiz

80+ Bronze
İkisi de aile arabası demek için fazla premium araçlar. Aile arabası diyince aklıma caddy gibi araçlar geliyor. Konuya gelirsek ben superb alırdım al satı kolay, parça tedarik ağı geniş ve trim olarak daha üst kalite. Formentor bana göre seçenek bile olamaz superb yanında.
5 sene satamıcağım

liba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Semih Liba

sucukreizimiz

80+ Bronze

edit: 300hp olanı sandım 1.5 olanı icin cok para superb daha iyi
çoçuğum yok arabayı kendim için alıcağım ailemlede uzun yol falan yapıcağız o yüzden

Alternatif olmak gerekirse ben superb station tercih ederdim full paketleri o kadar güzel duruyor ki yolda duruşu yol tutuşu iç teknolojileri bence hakkı yenenlerden ama station tercih eder misiniz bilmem yine de aklınızda bulunsun benzer ilan da atıyorum belki kontrol edersiniz

hocam sıfır almam gerekiyor ötv indirimi ile birlikte

Top Bottom