Burak-Y
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 11
- İsim
- Burak Yeşildağ
- Bütçe
- 7000
Es selamun aleykum max 7.000 tl ye oyun için kulaklık arıyorum ve benim gözüme çarpanlar bunlar. Asus rog Pelta almayı düşünüyorum alınır mı? Sizin öneriniz nedir?
www.akakce.com
www.akakce.com
www.akakce.com
www.akakce.com
Asus ROG Delta S Wireless Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Delta S Wireless Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Delta S Wireless Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 6.563,70 TL'den başlayan fırsatları yakala!

Logitech G733 7.1 981-000864 Siyah Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G733 7.1 981-000864 Siyah Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G733 7.1 981-000864 Siyah Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 5.719,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!

Razer Blackshark V2 PRO Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 PRO Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 PRO Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 6.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!

Corsair HS80 RGB Wireless Premium CA-9011235-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair HS80 RGB Wireless Premium CA-9011235-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS80 RGB Wireless Premium CA-9011235-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah özelliklerini incele, 4.633,00 TL'den başlayan...