Neler Yeni

Steam'den 32 dolara kadar oyun/oyunlar önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hasan U.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tlou oynayabilirsin
Hocam bende çok garip bir huy var, baştan sona kadar izlediğim oyunları almak/oynamak pek içimi açmıyor. Senaryosunu bildiğimden dolayı, örneğin Uncharted ve RDR2 gibi oyunları hiç bir yayıncıdan veya Youtube üzerinden izlemedim.

ademoney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Adem Oney
Hocam bende çok garip bir huy var, baştan sona kadar izlediğim oyunları almak/oynamak pek içimi açmıyor. Senaryosunu bildiğimden dolayı, örneğin Uncharted ve RDR2 gibi oyunları hiç bir yayıncıdan veya Youtube üzerinden izlemedim.
Detroit Become Human izlemediysen bakabilirsin bi

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hasan U.
Güzel oyun, seçim kararlarına bağlı hocam. Epic Games'ten alıp 1-2 saat oynamıştım, 100'den fazla sonu varmış, baştan başlayabilirim sağol. ;)

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,685
İsim
Kerem Çavuş
Metro exodus - diğer oyunları çizgisel ama yine de bakabilirsin
The witcher serisi
God of war 2016
Cyberpunk

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hasan U.
Metro exodus - diğer oyunları çizgisel ama yine de bakabilirsin
The witcher serisi
God of war 2016
Cyberpunk
Metro serisi (Epic Games) ve (Steam) Witcher 3'e sahibim şuan, RDR2'yi tamamen bitridikten sonra başlayabilirim. Cyberpunk pek ilgimi çekmiyor hocam, God of war'ı araştıracağım. Sağol. :)

ademoney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Adem Oney
Metro serisi (Epic Games) ve (Steam) Witcher 3'e sahibim şuan RDR2'yi tamamen bitridikten sonra başlayabilirim. Cyberpunk pek ilgimi çekmiyor hocam, God of war'ı araştıracağım. Sağol. :)
God Of War tarzı oyun seversen Black Myth Wukong da bakabilirsin
Arkadaşın varsa A way out split screen oyun

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hasan U.
Yeni çıkan oyun hocam, o tür için gamepad ile güzel olur aslında. Şuan RDR2-GTA V gibi hem görevlerimi yapıp hemde açık dünyanın tadını çıkartmayı düşündüğüm oyunları arıyordum aslında ben. Biliyorum böyle oyunlar az ancak öncelikle bu tür oyun almayı planlıyorum, dediğiniz oyunlarda güzel hatta oynayacağımı bildiğim için hiçbir yerden izlememiştim. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

God Of War tarzı oyun seversen Black Myth Wukong da bakabilirsin
Arkadaşın varsa A way out split screen oyun
Arkadaşım maalesef yok hocam, çoğu üniversitede olduğundan dolayı vakit bulamıyoruz. Güzel oyun, oynamayıda çok isterdim bir diğeri ise ıts take two olurdu.

ademoney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Adem Oney
Yeni çıkan oyun hocam, o tür için gamepad ile güzel olur aslında. Şuan RDR2-GTA V gibi hem görevlerimi yapıp hemde açık dünyanın tadını çıkartmayı düşündüğüm oyunları arıyordum aslında ben. Biliyorum böyle oyunlar az ancak öncelikle bu tür oyun almayı planlıyorum, dediğiniz oyunlarda güzel hatta oynayacağımı bildiğim için hiçbir yerden izlememiştim. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşım maalesef yok hocam, çoğu üniversitede olduğundan dolayı vakit bulamıyoruz. Güzel oyun, oynamayıda çok isterdim bir diğeri ise ıts take two olurdu.
Ghost of Tsushima ve banishers ghosts of new eden bakarsın istersen.
Başlamıştım da iki oyuna da pc format attıgım için bir daha indirmek istemedim :D
İstersen gireriz hocam a way out varsa sende

warg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Serkan
The Long Dark, Frostpunk (Epicte tüm DLC'leri çok ucuz), Hades, Hollow Knight, Dying Light serisi

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,647
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri