Neler Yeni

Valorant hesabım kaç para eder?

arda_akel1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Arda Akel
Deneyim konuşuyor burada ama neyse siz bilirsiniz. Ne yerseniz yiyin.

satan adam banlattırmak isterse yapar da onu da gamermarkt gibi bir sitede banlattıracaklarını düşünmüyorum. Dava falan olayları yüzünden
İtem satışta veya gamesatışda hesabı satıp geri çekenlere çok yapıyorlar hesabı kilitlettiriyorlar destek atıp
Alan ve satan kişi de suçlu olur öyle bir durumda. Risk alacağını sanmam.

Ha ben satıp hesabı geri çekersem ayrı donuma kadar almak için istediği mahkemeye başvurabilir. Ama güvenli bir alışveriş peşindeyim.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,234
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
İsmail Ataberk Kontaş
Deneyim konuşuyor burada ama neyse siz bilirsiniz. Ne yerseniz yiyin.
3 sene önce hesabımı sattım 5 ay önce geri aldım aynı adamdan, sattığım arkadaş benim gibi bir kere satıp geri almış, şimdi yine satıyorum hesabı. 900 seviye lol + valosu var bir cacık da olmuyor Emin ol Riotun silkinde bile değil kimin ne yaptığı. Riot için tek önemli olan şey ahriye kostüm alıp almadığın 😀

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
kerem erikci
Merhabalar hesabımı satmayı düşünüyorum ufaktan ama fiyat biçemedim. Sizce kaça satmalıyım?
Skinleri yazıyorum
Vandal: Asil, Gaia, Yıldız Belası
Phantom: Oni
Bıçak: Vct Lock In
Sheriff: Anamoli
Classic: Asil
Ghost: Gaia
Artı olarak 1 kere de savaş bileti alınmıştı (ordan da bi 11 skin var). Rankımı bilmiyorum bayadır oynamıyorum ama gold 3- plat 1 arasıydım en son. Kalan vp sayısı da 38. Cevaplarsanız memnun olurum. Özellikle vct bıçağı yüzünden bence fiyatı epey artacaktır. Toplam 1617TL yatırmışım bunlara
bu vct lock in ne zmn geldi hiç 6300 vpye bıçak görmedim

Top Bottom