Neler Yeni

Steam Hesabım Çalındı!

Cagann14

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Cagann14
Biri arkadaşlık isteği atmıştı kabul etmiştim sonra bana link yollamış 50 dolar Gift diye bende tıklayıp Steam hesabımı girince beni steamden attı sonra tekrar giriş yapmaya çalıştım ama ancak olmadı.Hesabin e postası ve şifresi değişmiş desteğe yazdım başka ne yapılabilirim birde Epic Games hesabı steame bağlıydı Epic Games hesabına girebilirler mi?Lütfen dalga geçmeyin.

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
tek diyeceğim destekden gelecek mesajı beklemen ve..
1734818513258.png

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Biri arkadaşlık isteği atmıştı kabul etmiştim sonra bana link yollamış 50 dolar Gift diye bende tıklayıp Steam hesabımı girince beni steamden attı sonra tekrar giriş yapmaya çalıştım ama ancak olmadı.Hesabin e postası ve şifresi değişmiş desteğe yazdım başka ne yapılabilirim birde Epic Games hesabı steame bağlıydı Epic Games hesabına girebilirler mi?Lütfen dalga geçmeyin.
Destek çözerse çözer ama Epic'le bağlantıyı kesin ne olur ne olmaz başka bir şey yapamazsın geçmiş olsun ders olsun

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Mehmetcan İvrendi
XD Hocam Ona'da kanmazsınız be Bana'da Rus Kadınlar sürekli Gift Link'i atıyordu bir ara Yani TL olsa Neyse dicem'de kim niye 50 USD versin😁
(Rus Kadın dediğime bakmayın Sahte PP bunların %95'i Hintli %5'i Rus 😂)

Hocam Profil linkiniz varsa atsanıza ne kadar değerli bir hesabı kaybettiniz merak ettim XD
Mesaj otomatik birleştirildi:

tek diyeceğim destekden gelecek mesajı beklemen ve..
Alıntıyı görüntüle
Destek Bir şey yapmıyor genelde bu duruma hocam en iyisi Siz o bardağı verin içsin

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Arda Yıldırım
XD Hocam Ona'da kanmazsınız be Bana'da Rus Kadınlar sürekli Gift Link'i atıyordu bir ara Yani TL olsa Neyse dicem'de kim niye 50 USD versin😁
(Rus Kadın dediğime bakmayın Sahte PP bunların %95'i Hintli %5'i Rus 😂)

Hocam Profil linkiniz varsa atsanıza ne kadar değerli bir hesabı kaybettiniz merak ettim XD
Mesaj otomatik birleştirildi:

Destek Bir şey yapmıyor genelde bu duruma hocam en iyisi Siz o bardağı verin içsin
Destek olabildiğince yardımcı oluyor bu arada. İstedikleri bilgileri verebilirsen alıyorsun hesabı.

Cagann14

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Cagann14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam öyle demeyin desteğe yazdım kredi kartının son 4 hanesini girdim oyun satın almıştım ama o kadar değerli değil hesap

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Mehmetcan İvrendi
birde Epic Games hesabı steame bağlıydı Epic Games hesabına girebilirler mi?Lütfen dalga geçmeyin.
Hocam Epic hesabı nasıl Steam'e bağlıyon tam tersi olmasın Steam Epic gamese bağlı olmasın?

Owlore

80+
Benim de eskiden çalınmıştı desteğe bağlandım durumu anlatıp son alışveriş tarihimi ve alışverişi yaptığım kartın son 4 hanesini vs vermiştim direkt yardımcı olmuştu

Cagann14

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Cagann14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Epic Games hesabini açarken Steam ile giriş yap demiştim

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Mehmetcan İvrendi
Destek olabildiğince yardımcı oluyor bu arada. İstedikleri bilgileri verebilirsen alıyorsun hesabı.
Ben destek olmuyorlar demiyorum Yanlış anladınız ben Destek olamıyorlar demek istedim Yani Bu konuda pek bir şey yapamıyorlar genelde yani herkes benim hesabım Diye Desteğe yazabilir Çoğu bilgi zaten Steam'de yazıyor özel bilgilerde 2-5 arastırma ile bulunabiliyor vs. Ayrıca dediği gibi E-Posta'sını'da değiştirmişler

Ama %30 İhtimal ile belki alabilir çünkü bu olay arttı çok fazla özelliklede bu sene Yani Belki bir çözüm bulmuşlardır

Cagann14

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Cagann14
Peki ne zaman dönüş yaparlar Steam destek 2 saat önce yazdım

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Mehmetcan İvrendi
Benim de eskiden çalınmıştı desteğe bağlandım durumu anlatıp son alışveriş tarihimi ve alışverişi yaptığım kartın son 4 hanesini vs vermiştim direkt yardımcı olmuştu
İşte öyle olabilir ama İşte Özellikle insanların dolara geçtikten sonra Pek oyun almadığını düşünürsek bırakın aldıgı son oyunun tarihini aldığı son oyunu bile hatırlamaz çoğu insan😁

Son düzenleme:

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Arda Yıldırım
Ben destek olmuyorlar demiyorum Yanlış anladınız ben Destek olamıyorlar demek istedim Yani Bu konuda pek bir şey yapamıyorlar genelde yani herkes benim hesabım Diye Desteğe yazabilir Çoğu bilgi zaten Steam'de yazıyor özel bilgilerde 2-5 arastırma ile bulunabiliyor vs. Ayrıca dediği gibi E-Posta'sını'da değiştirmişler

Ama %30 İhtimal ile belki alabilir çünkü bu olay arttı çok fazla özelliklede bu sene Yani Belki bir çözüm bulmuşlardır
Hesap çalınma durumlarına dediğim gibi istedikleri bilgileri verebilirsen yardımcı oluyorlar. E postası ve şifresi bir anda değiştirilen hesabın çalınmış olabileceği tespit edilmeyecek bir şey mi sence?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,474
Üyeler
163,501
Son üye
galo
Top Bottom