Neler Yeni

İncehesap sihirbazından hazır PC

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Süleyman Göklü
Bütçe
25000
Fiyatı: 20 bin TL
Oynayacağım oyunlar:
Ravenfield
Minecraft
GTA San Andreas
PUBG
Valorant
Asetto Corsa
CS 2
OMSİ 2
ETS 2

Ekran kartı hariç inşallah hepsi iyidir ama ekran kartı sıkıntı çıkarır mı ileride bana en azından 2 sene sonra çıkarsın 2 sene sorunsuz çalışsın da zaten sonra değiştirilir. Bununla herhangi bir yayın yazılım gibi işlerim yok sadece günlük kullanım ders ve oyun oynamak için alıcam. Acil yani yılbaşından evvel inşallah.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,857
İsim
Akın Taşkan
Ekran kartını idaretenlik alıyorsanız 2. el alın, yok aktif kullanacağım diyorsanız almayın. RX 580 bu fiyata çok kötü, RTX 2060 alınıyor 2. elde. Ayrıca ürünleri tek tek ayrı sitelerden alın, tek bir siteden almanız her zaman zararınıza olacak. Naçizane tavsiyem hazır sistem kampanyası bekleyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

120 mm sıvı soğutucunun astarı kumaşından pahalıya gelir, 240 ml almanızı tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Süleyman Göklü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartını idaretenlik alıyorsanız 2. el alın, yok aktif kullanacağım diyorsanız almayın. RX 580 bu fiyata çok kötü, RTX 2060 alınıyor 2. elde. Ayrıca ürünleri tek tek ayrı sitelerden alın, tek bir siteden almanız her zaman zararınıza olacak. Naçizane tavsiyem hazır sistem kampanyası bekleyin.

120 mm sıvı soğutucunun astarı kumaşından pahalıya gelir, 240 ml almanızı tavsiye ederim.
Her gün oyun oynayamam dersler ve ödevler olduğu için lakin hergün akşam günşük kullanım ve ders için çalıştırırım bilgisayarı. Teşekkürler tavsiyeniz için

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
EmreE
Oynayacağım oyunlar:
Ravenfield
Minecraft
GTA San Andreas
PUBG
Valorant
Asetto Corsa
CS 2
OMSİ 2
ETS 2

Ekran kartı hariç inşallah hepsi iyidir ama ekran kartı sıkıntı çıkarır mı ileride bana en azından 2 sene sonra çıkarsın 2 sene sorunsuz çalışsın da zaten sonra değiştirilir. Bununla herhangi bir yayın yazılım gibi işlerim yok sadece günlük kullanım ders ve oyun oynamak için alıcam. Acil yani yılbaşından evvel inşallah.
Ekran kartı ve bazı parçalar 2.el olursa çok daha iyi bişey toplanır

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Enes Özkan
Oynayacağım oyunlar:
Ravenfield
Minecraft
GTA San Andreas
PUBG
Valorant
Asetto Corsa
CS 2
OMSİ 2
ETS 2

Hocam o fiyata sistem biraz güçsüz kalmış şu sistemlerden birini almak sizin lehinize olur:

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Süleyman Göklü
Hocam o fiyata sistem biraz güçsüz kalmış şu sistemlerden birini almak sizin lehinize olur:
Birkaç işim var biraz sonra bakayım bari teşekkür ederim

mehmeths

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Mehmet Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Bilgisayar ve Donanım, Yapay Zeka, Yazılım, Çevrebirimleri
Oynayacağım oyunlar:
Ravenfield
Minecraft
GTA San Andreas
PUBG
Valorant
Asetto Corsa
CS 2
OMSİ 2
ETS 2

İşlemci daha iyi bu şekilde birde RAM CL38-36 civarı 16gb x 1 Team T-Force Vulcan yaptım seninkinden daha iyidir.
PSU da 650w fazla gelir, 550w yeter tahminimce, sıvı soğutucuya gerek yok yok diye koymadım boşuna para verme diye. İnternetten bi tane amd stok soğutucu fan al şimdilik yeter bence seni idare eder gibi. Oda 250-400tl arası filan bir fiyattı. Bu şekilde kullanırsın.

ÖZET OLARAK:
Ram değişti, Psu değişti, İşlemci değişti ve Sıvı Soğutucu çıkartıldı yerine ise Piyasadan 250-400tl arası idareten bir AMD Stok soğutucu almanız kafi ileride bütçe olunca 120mm'lik bir sıvı soğutucuya geçebilirsin.

adam ddr5 güncel toplamış sistemi sen ddr4 sistem atıyorsun

Birkaç işim var biraz sonra bakayım bari teşekkür ederim
ddr5 toplayacaksan eğer 20k ya hazır ddr5'li sistemler var 4060lı vs bir tık geç kaldın aslında geçtiğimiz aylarda çok güzel sistemler vardı. 20-30k bandında. işlemciyi mutlaka 7500f yap o fiyat bandında. Ekran kartıda bir tık yüksek alabilirsen daha iyi olur tabi çok düşük kalmış
ben senin attığın sistem üzerinden değiştirme yaptım ama ekran kartına dokunmadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Enes Özkan
İşlemci daha iyi bu şekilde birde RAM CL38-36 civarı 16gb x 1 Team T-Force Vulcan yaptım seninkinden daha iyidir.
PSU da 650w fazla gelir, 550w yeter tahminimce, sıvı soğutucuya gerek yok yok diye koymadım boşuna para verme diye. İnternetten bi tane amd stok soğutucu fan al şimdilik yeter bence seni idare eder gibi. Oda 250-400tl arası filan bir fiyattı. Bu şekilde kullanırsın.

ÖZET OLARAK:
Ram değişti, Psu değişti, İşlemci değişti ve Sıvı Soğutucu çıkartıldı yerine ise Piyasadan 250-400tl arası idareten bir AMD Stok soğutucu almanız kafi ileride bütçe olunca 120mm'lik bir sıvı soğutucuya geçebilirsin.

adam ddr5 güncel toplamış sistemi sen ddr4 sistem atıyorsun

ddr5 toplayacaksan eğer 20k ya hazır ddr5'li sistemler var 4060lı vs bir tık geç kaldın aslında geçtiğimiz aylarda çok güzel sistemler vardı. 20-30k bandında. işlemciyi mutlaka 7500f yap o fiyat bandında. Ekran kartıda bir tık yüksek alabilirsen daha iyi olur tabi çok düşük kalmış
ben senin attığın sistem üzerinden değiştirme yaptım ama ekran kartına dokunmadım.
Hocam adam güncel oyunları rx580 ile oynayabilecek mi 2 yıl boyunca ekran kartı değiştirmeden ddr4 olmasına mı takılıyorsunuz sistemin. Eyvallah oynuyorum dediği oyunlar ekran kartına yüklenen oyunlar değil fakat rx580'de yeni bir ekran kartı değil 2 yıl boyunca yeni çıkan oyunları oynamayacak bence burada ddr4'ü sorun etmeniz gülünç arkadaş illiaki ddr5 olsun dememiş eğer belirtseydi öneri ona göre yapardım.

Top Bottom