Neler Yeni

Yardım Gamepower Monitör Ortadan Çatladı Garantiye Gönderme Zahmetine Gerek Var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Arda

Monitörün kablosunu düzeltmek için, ekran yerinden oynamasın diye tutmak için,ekranı bir sineği ezemeyecek güçte parmağımla bastırdım ve çatladı.Garantisinin bitmesine son 1 ay var yüksek ihtimalle tüketici hatası olduğunu söyleyip ücret istiyecekler,garantiye göndermeye zahmet etmeye gerek varmı?Yoksa yeni bir monitör almaya doğru yanaşmalımıyım?​

Ekler

• Başlıksız.jpeg
    Başlıksız.jpeg
    118 KB · Hit: 29

Nisshs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Efe Taş
gamepower monitörünü hiç tercih etmem hocam bi deneyin isterseniz ama yeni monitör bakarsanız f/p olarakta g2524h yapıştırın dellin 240 modelini

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
1
hiç uğraşma git daha kaliteli bi marka al

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gamepower monitörünü hiç tercih etmem hocam bi deneyin isterseniz ama yeni monitör bakarsanız f/p olarakta g2524h yapıştırın dellin 240 modelini
Maalesef hocam zamanında bütçem olmadığı için mecburen almıştım.Şimdi tercih edersem mecbur gene bütçe kısıtlı olduğu 4-5K bandında asus vb. Markalardan birini tercih etmek isterim bilgisayarım max olarak 200 Fps görüyor 180Hz benim için uygun fiyatlı ve iyi olabilir Tercih edicek olursam.Öneriniz için teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,322
Üyeler
164,295
Son üye
AizenSousuke
Top Bottom