Neler Yeni

Epic hesabım çalındı ve epic hesabımı geri vermiyor ne yapmam lazım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
abbas
hesabı geri alabilmek için alışveriş yaptığım kredi kartının son 4 hanesini verdim, aldığım oyunları söyledim, hesabın kullanıcı adını söyledim, eski mail adresini söyledim fakat yine de yetersiz bulunduğu için aşağıdaki gibi bir hata veriyorlar, ne yapmam lazım daha önce çözüme kavuşturan varsa yardımcı olabilir mi?

Merhaba,​
Yaptığımız dikkatli incelemenin ardından Epic Games hesabı kurtarma talebin, hesap sahibinin sen olduğunu doğrulayamadığımız için reddedildi.​
Teşekkürler,
Epic Games Ekibi​

TahinPekmez

80+ Silver
peki onlar sen olduğunu kanıtlamak için ne istiyorlardı

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
abbas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki onlar sen olduğunu kanıtlamak için ne istiyorlardı
hocam sorunda orada ilgili formda istenen her şeyi dolduruyorum ve üstüne bir şey gerekiyorsa bana mail atın diyorum birkaç gün sonra olumsuz diye mail geliyor sadece. bu kadar rezil platform görmedim 2 faktörlü google authenticator doğrulamasını bile aşıp çalmışlar hesabımı, authenticator kod bile üretiyor hala şaka gibi, onu bile söyledim nafile kabul etmiyorlar.

TahinPekmez

80+ Silver
hocam sorunda orada ilgili formda istenen her şeyi dolduruyorum ve üstüne bir şey gerekiyorsa bana mail atın diyorum birkaç gün sonra olumsuz diye mail geliyor sadece. bu kadar rezil platform görmedim 2 faktörlü google authenticator doğrulamasını bile aşıp çalmışlar hesabımı, authenticator kod bile üretiyor hala şaka gibi, onu bile söyledim nafile kabul etmiyorlar.
epic kafayi yemiş zaten, bedava aldığım oyunları silmek isterim sadece 5 tane silebliriz diyor. global destek varsa oraya yaz bari. yada tekrardan iletişime gec, neden red yiyorum diye.

Top Bottom