Neler Yeni

Öneri Hangi Telefonu almalıyım?

Kaan@1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Kaan
Stabilite açısından apple daha iyi ama dersen arada bi donsun ama babalar gibi performanslı olsun custom rom atılabilsin vs samsungtan şaşma S24+ alabilirsin
Hocam benim için önemli olan stabilite telefonu sadece sosyal medya,gündelik kullanım için kullanacağım custom rom falan çok bilmem zaten oyunu pc den oynuyorum telefon sadece cepte bulunsun diye.
Peki i14 alırsam 2-3 yıl sonra yeni ios güncellemeleriyle telefon yavaş yavaş kasmaya başlar mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Samsung Uzun Ömürlü Aple Telefonları Yavaşlıtıyor Annemin Samsung Telefonu Vardı 5 Yıl Kullandı Şu Anda KÜçük Kardeşim Kullanıyor 7 Senedir Kullanılıyor Telefon
Evet hocam onu bende fark ettim şu an elimde 2019 da alınmış bir a30 var ve şu an halen beni üzmüyor.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,500
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam benim için önemli olan stabilite telefonu sadece sosyal medya,gündelik kullanım için kullanacağım custom rom falan çok bilmem zaten oyunu pc den oynuyorum telefon sadece cepte bulunsun diye.
Peki i14 alırsam 2-3 yıl sonra yeni ios güncellemeleriyle telefon yavaş yavaş kasmaya başlar mı?
her telefon onu yavaş yavaş yapar samsung 7 sene garanti versede illaki yapacaktır.
eğer iddialar doğruysa Xs ios 19 da alıcak (tabii ki bu bir iddia ona göre)

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
bütçem 40 bin tl iki adet telefon buldum;
Samsung S23
İphone 14
sizce hangisi daha iyi samsung daha ucuz ve daha güçlü bir telefon ancak iphone kafamı çeliyor hangisi daha mantıklı olur?
Sıfır alacağım.
60hz sorun değil.
Yoksa bütçeyi artırıp İphone 15 almak mantıklı mı?
İki telefon tahmini kaç yıl götürür.
O bütçe için bence S24+ alınır.

Kaan@1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Kaan
her telefon onu yavaş yavaş yapar samsung 7 sene garanti versede illaki yapacaktır.
eğer iddialar doğruysa Xs ios 19 da alıcak (tabii ki bu bir iddia ona göre)
Hocam kafam çok karıştı hangisi beni 2-3 yıllık kullanımda üzmez?

Evet hocam onu bende fark ettim şu an elimde 2019 da alınmış bir a30 var ve şu an halen beni üzmüyor.
Samsung Al İphone Millet Gösteriş Olsun Herkeste Var Diye Alıyor Bazı Tanıdılarım Öyle Diyor Herkeste Var Aldım Diyor.
Samsung Adamdır

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,500
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam aslında bütçeyi o kadar artirirsam s23 ultra da olabilir
o kadar verebilirsen s23ultra al ios stabil olsada s23u direk amiral gemisi. oneUI'ı da sıkıntısız kullanırsın

Kaan@1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Kaan
Samsung Al İphone Millet Gösteriş Olsun Herkeste Var Diye Alıyor Bazı Tanıdılarım Öyle Diyor Herkeste Var Aldım Diyor.
Samsung Adamdır
Hocam burda olay gösteriş değil telefonun bana sunduğu özellikler

Hocam burda olay gösteriş değil telefonun bana sunduğu özellikler
Yok Reis Öyle Değil Yani Belki Popülerdir Diye Alıyorsundur Alma Samsung Cidden Kullanıcıya Değer Veriyor Ben Hiç Kullanmadım Ama Ailem Kullandı Ondan Diyorum Reis İphonen En Büyük Özelliği Yapay Zeka Ve Kamerası Olabilir Ama Samsungun Da Kamerası İyidir Sen Hangisini Almayı Düşünüyorsun

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,008
İsim
kilan embappe
S24+ taş gibi cihaz. Ekran büyük demişsiniz de bence ekran olması gerektiği gibi. Ama büyük geliyorsa S24

Kaan@1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Kaan
S24+ taş gibi cihaz. Ekran büyük demişsiniz de bence ekran olması gerektiği gibi. Ama büyük geliyorsa S24
Hocam baktım daha demin çok büyük değilmiş onuda düşüneceğim güzel bir telefon hoşuma gitti.

Yok Reis Öyle Değil Yani Belki Popülerdir Diye Alıyorsundur Alma Samsung Cidden Kullanıcıya Değer Veriyor Ben Hiç Kullanmadım Ama Ailem Kullandı Ondan Diyorum Reis İphonen En Büyük Özelliği Yapay Zeka Ve Kamerası Olabilir Ama Samsungun Da Kamerası İyidir Sen Hangisini Almayı Düşünüyorsun
Büyük ihtimalle s24+

Top Bottom