Yani 19 dkda şarz oluyor. 144hz var telefon büyük işlemcisi de güçlüymüş yazılım konusunda nasıldır acaba.hocam yanında tablet veriyorlar kap gitsin. güzel telefondur.
Ocakta 15 olanı gelcek diye biliyorum birde. Özellikleri hoşuma gitti yazılı olarak.Yani yd 20k ve alti fiyatlara bulunabiliyorken bana hiç mantıklı gelmiyor.
hocam HyperOS kullanıyor diye biliyorum, pişman etmez.Yani 19 dkda şarz oluyor. 144hz var telefon büyük işlemcisi de güçlüymüş yazılım konusunda nasıldır acaba.
hyperOS ta pişman eder adamı bi oneUI yada ios olamazhocam HyperOS kullanıyor diye biliyorum, pişman etmez.
hocam redmi 9t kullanıyorum HyperOS henüz bir sıkıntı çıkartmadı bana.hyperOS ta pişman eder adamı bi oneUI yada ios olamaz
valla ne yalan söyleyeyim ben hem miui hem hyperostan çektim gerek reklam olsun gerek bi güncelleme sağlam diğerinde bozuk olmasıyla falanhocam 9t pro kullanıyorum HyperOS henüz bir sıkıntı çıkartmadı bana.
14 yeni çıkmadı mı ya? 13T pro modelini kullaniyorum bu arada yazilimi falan sorunsuz çalışıyor.Yani 19 dkda şarz oluyor. 144hz var telefon büyük işlemcisi de güçlüymüş yazılım konusunda nasıldır acaba.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ocakta 15 olanı gelcek diye biliyorum birde. Özellikleri hoşuma gitti yazılı olarak.
Yurt dışı ürünü 15 olanını sarı sitede satıyorlar hocam. 14tpro yarından çok daha ucuz ama imei atmak lazım.14 yeni çıkmadı mı ya? 13T pro modelini kullaniyorum bu arada yazilimi falan sorunsuz çalışıyor.
MIUI'da kullandım, Redmi Note 8 kullandım zamanında, sonrasında POCO M3 kullandım şimdi Redmi 9T kullanıyorum ben halen yaşamadım hocam. Bilmiyorum sizi. Ama tabii ki iOS bu konuda daha stabildir.valla ne yalan söyleyeyim ben hem miui hem hyperostan çektim gerek reklam olsun gerek bi güncelleme sağlam diğerinde bozuk olmasıyla falan
ben mi11 ultra kullandım redmi note 11 pro note 10s kullandım 10s te zaten hyper os yok 11 pro elimde uzun durdu 11 ultra daha kısaydı onlara göre ama yok reklam olayı özellikle kanser etti beniMIUI'da kullandım, Redmi Note 8 kullandım zamanında, sonrasında POCO M3 kullandım şimdi Redmi 9T kullanıyorum ben halen yaşamadım hocam. Bilmiyorum sizi. Ama tabii ki iOS bu konuda daha stabildir.