Neler Yeni

Asus Vivobook S15 OLED 8945hs Versiyonu Alınır Mı?

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,709
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
https://www.hepsiburada.com/asus-vivobook-s-15-m5506ua-ma043-amd-ryzen-9-8945hs-32gb-1tb-ssd-15-6-3k-2880-x-1800-oled-freedos-tasinabilir-dizustu-bilgisayar-p-HBCV000074A8MV?magaza=Nethouse&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.76.2

Düşündüğüm cihaz bu ama aradaki farka değer mi bilemiyorum. Elimdeki victus 15'i satıp geçiceğim sizce nasıl farklar hissederim. Yazılım Mühendisliği 2. Sınıf öğrencisiyim. Oynadığım en ağır oyun Forza Horizon 4. Teşekkürler.

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Mahir Cengiz
https://www.hepsiburada.com/asus-vivobook-s-15-m5506ua-ma043-amd-ryzen-9-8945hs-32gb-1tb-ssd-15-6-3k-2880-x-1800-oled-freedos-tasinabilir-dizustu-bilgisayar-p-HBCV000074A8MV?magaza=Nethouse&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.76.2

Düşündüğüm cihaz bu ama aradaki farka değer mi bilemiyorum. Elimdeki victus 15'i satıp geçiceğim sizce nasıl farklar hissederim. Yazılım Mühendisliği 2. Sınıf öğrencisiyim. Oynadığım en ağır oyun Forza Horizon 4. Teşekkürler.
Hocam eğer oyunla çok işiniz yoksa kesinlikle alınabilecek en iyi cihazlardan ama oyunlarda istediğiniz performansı verir mi tam kestiremiyorum.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,709
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam eğer oyunla çok işiniz yoksa kesinlikle alınabilecek en iyi cihazlardan ama oyunlarda istediğiniz performansı verir mi tam kestiremiyorum.
Performansına çok baktım beni bu kadar düşündüren 2 şey
Fiyat ve ekran kartı gücü
Ekran kartı gücünü yine ihtiyaç durumunda aws tarzı cloud hizmetlerinden çözerim de fiyat düşündürüyor

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Mahir Cengiz
Performansına çok baktım beni bu kadar düşündüren 2 şey
Fiyat ve ekran kartı gücü
Ekran kartı gücünü yine ihtiyaç durumunda aws tarzı cloud hizmetlerinden çözerim de fiyat düşündürüyor
Hocam valo cs gibi oyunları dahili grafik kartı sayesinde akıcı bir şekilde oynatabilir ama ekran kartı gerektiren oyunlarda sıkıntı çıkarır keyifli oyun deneyimi vermez. Kuzenim bunun r7 8845hs lisini aldı mükemmele yakın cihaz jilet gibi ekranı var insanın baktıkça bakası geliyor hafif taşınabilir donanımı güzel pil süresi uzun ama oyun cihazı değil bu konuda çok beklentiniz olmasın. Dediğiniz gibi cloud sistemler çözüm olabilir başka bir çözüm olarak harici ekran kartı alıp typc bağlantısıyla kullanabilirsiniz diye biliyorum cihaz destekliyordur herhalde ama iyice araştırılması gerek.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,709
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Hocam valo cs gibi oyunları dahili grafik kartı sayesinde akıcı bir şekilde oynatabilir ama ekran kartı gerektiren oyunlarda sıkıntı çıkarır keyifli oyun deneyimi vermez. Kuzenim bunun r7 8845hs lisini aldı mükemmele yakın cihaz jilet gibi ekranı var insanın baktıkça bakası geliyor hafif taşınabilir donanımı güzel pil süresi uzun ama oyun cihazı değil bu konuda çok beklentiniz olmasın. Dediğiniz gibi cloud sistemler çözüm olabilir başka bir çözüm olarak harici ekran kartı alıp typc bağlantısıyla kullanabilirsiniz diye biliyorum cihaz destekliyordur herhalde ama iyice araştırılması gerek.
Desteklemese bile 2-3 seneye mesleğe başlayınca bir masaüstü toplayacağım o zaman laptop biraz daha taşınabilir iş makinası olucak benim için
Fiyatına değicek bir cihazsa alıcağım araştırıp düşünmeye devam ediyorum

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,411
İsim
Kara Kartal
ekran mat ise kesinlikle alınır

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,709
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,411
İsim
Kara Kartal
Hocam victus 15 kullanıyorum şu an 250 nit parlak ekran var zor da olsa görünüyor bence sorun yaşamam
mat ekran olduğundan görüyorsun parlak ekran olursa ekranda kendini görürsün para da çöpe gider
parlak mat arasındaki fark

1734948548774.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,608
Üyeler
163,856
Son üye
Rsiarel
Top Bottom