Neler Yeni

Playstation plus fifa hakkında

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
hamza ilkaya
ps4 aldım ama kararsızım cd'mi alsam yoksa ps plus hesabı alıp ücretsize düşmesinimi beklesem. fifa 24 yada 25 farketmez. Şuan ücretli olduğunu biliyorum 24'ün tekrardan ücretsiz olurmu bi tahmininiz var mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Murat
ps4 aldım ama kararsızım cd'mi alsam yoksa ps plus hesabı alıp ücretsize düşmesinimi beklesem. fifa 24 yada 25 farketmez. Şuan ücretli olduğunu biliyorum 24'ün tekrardan ücretsiz olurmu bi tahmininiz var mı ?
24ü bedava verdiler zaten 25i yeni fifanın çıkmasına 2 ay kala bedava verirler beklemem diyosan al geç

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Murat
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
hamza ilkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
pardon yanlış okumuşum dijital olarak alamazsın cdli olarak alabilrisin
peki şuan deluxe almak mantıklımı hangi oyunları ekleyebilirim kütüphaneye. Birde gelecek dönemde ücretsiz verilecek oyunları nereden takip edebilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu anda ea play ücretsiz diyor fc24 ea play alsam kütüphaneye kalıcı ekleyebilirmiyim.

Ekler

• IMG_0661.png
    IMG_0661.png
    231.6 KB · Hit: 6
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Murat
peki şuan deluxe almak mantıklımı hangi oyunları ekleyebilirim kütüphaneye. Birde gelecek dönemde ücretsiz verilecek oyunları nereden takip edebilirim.

Şu anda ea play ücretsiz diyor fc24 ea play alsam kütüphaneye kalıcı ekleyebilirmiyim.
gelecek dönem oyunlarını instagramdan sonyi takip ederek görebilirsin fc24 alma artık alcaksan 25 al psplus almak çok mantıklı ilk defa birde oyunları oynicaksan aşırı iyi oyunlar var gow tsushima vs öneririm

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
Alkan Köroğlu

hayır ea play aboneliğin devam ettiği sürece oyunu oynayabilirsin abonelik sona erince oynayamazsın

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Kağan UĞURLU
Fc25 özelinde söylüyorum ea play için aylıı 200 tl ödeyeceksin sipay ile aldığımda oyun sana 1050 tl ye gelecek. Ea play ile oyunu alabileceğin paraya 5 ay oynayabileceksin. O yüzden oyunu satın almak daha mantıklı. Fc24 verildiği döneme yetişemedim bende o zaman ps yoktu.

Top Bottom