Neler Yeni

Açık öğretim üniversitede bölüm okunur mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Eren
Medya ve İletişim okuyorum ben hocam. Daha farklı bölümleri seçmiştim ama bunu tutturabildim.
Peki hocam açık üniversite'de okuduğun sürece sadece sınava mı giriyorsunuz? Yoksa derste işliyormusunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Emirhan
Herkese iyi forumlar, benim merak ettiğim bir şey var. Şu an açık lisede okuyorum sınavlarda bitti ve çok az kredi kaldı. Muhtemelen geçeceğim ya da bir sınava daha gireceğim. Üniversite okumayıda düşünüyorum ama bölüm okuyabilirmiyim? Örnek vermek gerekirse bilgisayar mühendisliği gibi. Yoksa düz sadece diploma için mi okunuyor?
okunmaz

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
yunusemre
Katılıyorum , liseyi açıktan bitirdim ve lise 2'de açığa geçmiştim fena pişman oldum. Arkadaş çevrem çok olduğu için çok sorun yaşamadım ama farklı sorunlara yol açtı. Herkese tavsiyemdir liseyi üniyi açıktan okumayın.
bende acıktan lıse okuyorum arkadas harıc ne gıbı zararlarını gordunkı?

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,201
İsim
Necati
bende acıktan lıse okuyorum arkadas harıc ne gıbı zararlarını gordunkı?
Evdeyken çalışma isteği olmuyor , herkesten uzaklaşıyorsun yalnızlaşıyorsun. İşte vs çalışmazsan evde çok sıkılırsın ama işe gidersende ders çalışamıyorsun. Sonra okuldan iyice uzaklaşıyorsun vs.

FurkanIIy

80+ Bronze
Peki hocam açık üniversite'de okuduğun sürece sadece sınava mı giriyorsunuz? Yoksa derste işliyormusunuz?
Online dersler var hocam. İstersen katılabiliyorsun. Onun haricinde bulunduğun şehirdeki herhangi bir üniversitede sınava giriyorsun. Okuduğun yer belirliyor.

Top Bottom