Neler Yeni

Hawk fab V4 VS xDrive Hira/Anka

beratyvz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berat Yavuz
Yeni bir oyuncu koltuğu arayışındayım. Hawk Fab V4 ve xDrive hira/anka arasında kaldım. Siz hangisini önerirsiniz. Araştırdığıma göre Hawk çok fazla öneriliyor ve müşteri desteği daha iyiymiş. Ama Hawk Fab modeli bana görüntüsü nedeniyle hiç rahat değilniş ve uzun süre götürmeyecekmiş gibi geliyor. Kullanan varsa rahatlığı nasıl uzun süre kullanımda rahatsız ediyor mu? xDrive hira/anka modellerine gelirsek bana çok daha rahat ve konforluymuş gibi geliyor. Burada ki tereddütüm ise Hawk kadar müşterisini önemser mi veya Hawk yerine xDrive tercih edilir mi bilmiyorum. Aşırı kararsızım önerileri bekliyorum.

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
Hocam hangisini aldın ben xdrive anka almak üzereyim görüşlerin neler

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Jiyu
hangisini aldınız ?

beratyvz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berat Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam hangisini aldın ben xdrive anka almak üzereyim görüşlerin neler
hangisini aldınız ?
İkisi de aynı zaten bir farkı yok diye biliyorum. Ben hira modelini aldım ama aldığıma pişmanım, bu kadar parayı vermeye hiç gerek yokmuş. Oturma yeri çok sert 1 saat sonra ağrı yapıyor kalkıp dinlenmek zorunda kalıyorsun ve biraz küçük geldi bana daha büyük olabilirmiş. Sağlamlığı güzel babamla kavga ediyorduk koltuğa yumruk attı tüm gücüyle, yere düştü hiçbir şey olmadı ama oturma yerindeki dikişler çok dayanmayacak gibi geldi bana. Müşteri desteği iyi vida sıkarken kullandığımız alyan aşındığı için vidaları sıkamıyordum mail attım, normalde alyan yollamıyoruz ama müşteri memnuniyeti için bir kerelik yollarız dediler ve şu an kargoda. kafa yastığı ve bel yastığını beğenmedim bel yastığı çok sert ve dar olan oturma yerini daha da çok daralttığı için kullanmıyorum. kafa yastığı da biraz ince geldi bu yüzden boyunu doldurmuyor. Bence oyuncu koltuğu pişmanlıktır en azından xDrive markası böyle, ben yine de alacağım diyorsanız gidin Zio alın kafanız rahat olsun. Oturma yerleri daha geniş ve yumuşak Visco sünger kullanıyolarmış. XDrive'ın 650 TL'ye sattığı oturak Pro diye bir ürünü varmış ondan alasammı diye düşünüyorum daha da rahat oluyormuş. Ama o kadar parayı verdikten sonra ayrı olarak bir de 600 TL verip oturak alacağımı düşünmek sinirimi bozmuyor değil. Ha hawka gelecek olursak bence future dışında almayın fab daha da sertmiş diye duydum öyle de gözüküyor o da aynı şekilde rahatsızdır bence.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Jiyu
İkisi de aynı zaten bir farkı yok diye biliyorum. Ben hira modelini aldım ama aldığıma pişmanım, bu kadar parayı vermeye hiç gerek yokmuş. Oturma yeri çok sert 1 saat sonra ağrı yapıyor kalkıp dinlenmek zorunda kalıyorsun ve biraz küçük geldi bana daha büyük olabilirmiş. Sağlamlığı güzel babamla kavga ediyorduk koltuğa yumruk attı tüm gücüyle, yere düştü hiçbir şey olmadı ama oturma yerindeki dikişler çok dayanmayacak gibi geldi bana. Müşteri desteği iyi vida sıkarken kullandığımız alyan aşındığı için vidaları sıkamıyordum mail attım, normalde alyan yollamıyoruz ama müşteri memnuniyeti için bir kerelik yollarız dediler ve şu an kargoda. kafa yastığı ve bel yastığını beğenmedim bel yastığı çok sert ve dar olan oturma yerini daha da çok daralttığı için kullanmıyorum. kafa yastığı da biraz ince geldi bu yüzden boyunu doldurmuyor. Bence oyuncu koltuğu pişmanlıktır en azından xDrive markası böyle, ben yine de alacağım diyorsanız gidin Zio alın kafanız rahat olsun. Oturma yerleri daha geniş ve yumuşak Visco sünger kullanıyolarmış. XDrive'ın 650 TL'ye sattığı oturak Pro diye bir ürünü varmış ondan alasammı diye düşünüyorum daha da rahat oluyormuş. Ama o kadar parayı verdikten sonra ayrı olarak bir de 600 TL verip oturak alacağımı düşünmek sinirimi bozmuyor değil. Ha hawka gelecek olursak bence future dışında almayın fab daha da sertmiş diye duydum öyle de gözüküyor o da aynı şekilde rahatsızdır bence.
amazon'un kendisinin sattığı ürünler kısıtlı , iade vb. durumunda zio sorun çıkarır mı ? hepsiburada sitesinin kendisi satarsa belki düşünürüm ama çok pahalı :(

beratyvz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berat Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
amazon'un kendisinin sattığı ürünler kısıtlı , iade vb. durumunda zio sorun çıkarır mı ? hepsiburada sitesinin kendisi satarsa belki düşünürüm ama çok pahalı :(
İade de sorun çıkmaz

• Beğen

İGGY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
GUTS
bende fab v4 var gayet rahat komforlu kafa yastığı biraz yukarda sadece 1.80 üstüyseniz oda rahat ama

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,812
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Xdrvie 15 li plus almayı düşünüyorum var mı kullanan

• Beğen

Rspct

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yavuz Taştan
Fab serisi kullanıyorum, 5 6 saat ağrı vs olmadan çok rahat oturuyorum.

Top Bottom