İkisi de aynı zaten bir farkı yok diye biliyorum. Ben hira modelini aldım ama aldığıma pişmanım, bu kadar parayı vermeye hiç gerek yokmuş. Oturma yeri çok sert 1 saat sonra ağrı yapıyor kalkıp dinlenmek zorunda kalıyorsun ve biraz küçük geldi bana daha büyük olabilirmiş. Sağlamlığı güzel babamla kavga ediyorduk koltuğa yumruk attı tüm gücüyle, yere düştü hiçbir şey olmadı ama oturma yerindeki dikişler çok dayanmayacak gibi geldi bana. Müşteri desteği iyi vida sıkarken kullandığımız alyan aşındığı için vidaları sıkamıyordum mail attım, normalde alyan yollamıyoruz ama müşteri memnuniyeti için bir kerelik yollarız dediler ve şu an kargoda. kafa yastığı ve bel yastığını beğenmedim bel yastığı çok sert ve dar olan oturma yerini daha da çok daralttığı için kullanmıyorum. kafa yastığı da biraz ince geldi bu yüzden boyunu doldurmuyor. Bence oyuncu koltuğu pişmanlıktır en azından xDrive markası böyle, ben yine de alacağım diyorsanız gidin Zio alın kafanız rahat olsun. Oturma yerleri daha geniş ve yumuşak Visco sünger kullanıyolarmış. XDrive'ın 650 TL'ye sattığı oturak Pro diye bir ürünü varmış ondan alasammı diye düşünüyorum daha da rahat oluyormuş. Ama o kadar parayı verdikten sonra ayrı olarak bir de 600 TL verip oturak alacağımı düşünmek sinirimi bozmuyor değil. Ha hawka gelecek olursak bence future dışında almayın fab daha da sertmiş diye duydum öyle de gözüküyor o da aynı şekilde rahatsızdır bence.