XDrive Anka vs Hawk V4

Reaksiyon skoru
0
Merhaba. Koltuk almayı düşünüyorum. xDrive Anka ve Hawk V4 arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Veya başka bir öneriniz var mı? Bir de birkaç farklı yerden Xdrive'da sallantı ve gıcırdama şikayetleri olduğunu gördüm Xdrive'ın bu tarz problemleri kullanımla birlikte oluyor mu

15li plus kullanıyorum eski koltuğumdada bundada gıcırdama oldu yağlaman lazım her koltukta olacaktır bu durum hawkda oturak ince diye çok duydum kuzenime anka önerdim boyu uzun diye boyunuz 180 üstü ise anka mükemmel tercih olacaktır

Merhaba. Koltuk almayı düşünüyorum. xDrive Anka ve Hawk V4 arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Veya başka bir öneriniz var mı? Bir de birkaç farklı yerden Xdrive'da sallantı ve gıcırdama şikayetleri olduğunu gördüm Xdrive'ın bu tarz problemleri kullanımla birlikte oluyor mu
anka kullanıyorum 7 8 aydır gıcırdama ilk günlerde vardı sonra kendi kendine geçti garip bir durumdu ama halen sessizlik devam ediyorki o gıcırtı yeride oturma yerinin altındaki topuzdan geliyor wd40 sıksan geçer. ben memnunum kumaşı çok güzel koltuğun.

Geri