Neler Yeni

Ehliyet için harç ödeme sorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
ahmet sezgin
Merhabalar bugün sürücü kursumdan mesaj geldi dün yazılı sınavı geçtiğim için. Direksiyon sınavı harcını ödemem gerektiğini söylüyorlar fakat direksiyon sınav harcı 750TL benden 1350TL istiyorlar ocakta gelecek zammı önden almak istiyorlar bu doğrumudur? birde 26sına kadar ödemem gerekdiğini söylemişler 26 sı dahil mi bunu sormak istiyorum 26 sında ödesem oluyor mu?

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Rüveyda Akın
Yanlış Bilgilendirme: Harç ayrı kurs ücreti ayrı
biz nerden bilelim her şehrin ehliyet kursları farklı aldıkları ücret farklı

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,862
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Merhabalar bugün sürücü kursumdan mesaj geldi dün yazılı sınavı geçtiğim için. Direksiyon sınavı harcını ödemem gerektiğini söylüyorlar fakat direksiyon sınav harcı 750TL benden 1350TL istiyorlar ocakta gelecek zammı önden almak istiyorlar bu doğrumudur? birde 26sına kadar ödemem gerekdiğini söylemişler 26 sı dahil mi bunu sormak istiyorum 26 sında ödesem oluyor mu?
yüksek ihtimal ocak ayında gireceksin direksiyona o yüzden normal zamlı fiyat istemesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
ahmet sezgin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Rüveyda Akın
Her şehrin aldığı ehliyet direksiyon sınav ücreti aynıdır dostum bilmiyorsan yorum yapma lütfen
Direksiyon sınav ücreti aynı çünkü ülke aynı ülke ama kurslar kafalarına göre ekstra ücret alabiliyor ben sana kitap verdim ben sana fazladan sürdürttüm vesayre vesayre bunu demek istediğimi anlayamıyor musun

Emrey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Yıldırım
Bende aynı durumdayım 750 tl ödememe rağmen benden exta 600 tl istiyorlar. Çok saçma

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Rüveyda Akın
biz nerden bilelim her şehrin ehliyet kursları farklı aldıkları ücret farklı
moderatörün biri benim yanıtımı saçma sapan bir şekilde yanlış bilgi olarak işaretledi ama konunun sahibi ve son yorum yazan emrey adlı arkadaş ekstra ücret isteyen olduklarını söylüyor ben de bunu söylemiştim ancak yanlis bilgi verildi dendi hem konu sahibine hem de emrey adlı arkadaşa da bu cezanın verilmesini talep ediyorum madem öyle bir şey yok madem 750₺ yatırılıyor fazladan para verilmiyor bu insanlar yalan mı söylüyor ben yalan mı söylüyorum ne yanlış bilgi vermesi ne saçmalık bu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz @B1L0 ilgilenir misiniz ben neden ceza yiyorum ya

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,253
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
moderatörün biri benim yanıtımı saçma sapan bir şekilde yanlış bilgi olarak işaretledi ama konunun sahibi ve son yorum yazan emrey adlı arkadaş ekstra ücret isteyen olduklarını söylüyor ben de bunu söylemiştim ancak yanlis bilgi verildi dendi hem konu sahibine hem de emrey adlı arkadaşa da bu cezanın verilmesini talep ediyorum madem öyle bir şey yok madem 750₺ yatırılıyor fazladan para verilmiyor bu insanlar yalan mı söylüyor ben yalan mı söylüyorum ne yanlış bilgi vermesi ne saçmalık bu?

Bazı kursların yaptığı yasa dışı ek ücreti doğru kabul edemeyiz. Yasal ücret 750 TL bunu da devlet alıyor zaten. Fazlasını alan kursun yasal bir dayanağı yok şikayet edin haklı çıkarsınız.

Emrey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Yıldırım

Her kursun en başta kayıt ücreti olarak aldığı para farklı ancak biz devletin kesin olarak belirlediği paradan bahsediyoruz yani oda şehirden şehire değişmeyen bir şey senin yazdoğın şey hatalı oluylor

Bazı kursların yaptığı yasa dışı ek ücreti doğru kabul edemeyiz. Yasal ücret 750 TL bunu da devlet alıyor zaten. Fazlasını alan kursun yasal bir dayanağı yok şikayet edin haklı çıkarsınız.
Nereye şikayet edebiliriz

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,253
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Her kursun en başta kayıt ücreti olarak aldığı para farklı ancak biz devletin kesin olarak belirlediği paradan bahsediyoruz yani oda şehirden şehire değişmeyen bir şey senin yazdoğın şey hatalı oluylor

Nereye şikayet edebiliriz
CİMER'e yazın yönlendirir onlar doğru yere.

Emrey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Yıldırım
Ne yaptın kursun ne diyor bu konu hakkında verdin mi parayo @yeniklavye

Top Bottom