Neler Yeni

4k civarı monitör önerisi

mutuyu67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
tuna yurdakul
Bütçe
4000
4k civarı bütçem var yeni yıla kalmadan monitör almak istiyorum. Online FPS oyunları oynuyorum o yüzden en az 144hz olmalı.
Bu monitörleri buldum hangisi daha iyi

daha iyi seçenekler varsa link atar mısınız

gneaui

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Ahmet-A
G244F E2 arkadaşım kullanıyor bence de fiyatına göre güzel monitör

gneaui

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Ahmet-A
içinden hdmi kablosu çıkıyormuş 180 hz destekliyor mu. DisplayPort almaya gerek var mı

içinden hdmi kablosu çıkıyormuş 180 hz destekliyor mu. DisplayPort almaya gerek var m

içinden hdmi kablosu çıkıyormuş 180 hz destekliyor mu. DisplayPort almaya gerek var mı
Emin değilim ama hdmi 180hz oluyor herhslde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka yorumlar gayet başarılı, adamlar ölü piksel garantisi sunuyor, ben kullanıyorum çok memnunum,
Alınmaz gamepower

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs

mutuyu67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
tuna yurdakul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

300 TL kadar çıkabilirsen bunu alabilirsin. Sistem aldın mı bu arada ?
sadece mağazalarda diyor. Sipariş verilebilse alacam bunu da alamıyom. Sistem alamadım daha pc hocası sistem geliyor dedi daha gelmedi var mı başka f/p alınabilecek sistem 25-26k civarı. Eğer sistem gelmezse bu alınabilir gibi duruyor
7500f - msi kasa ve 1tb goodram ssd yükseltmesi yapınca 25k oluyor

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
sadece mağazalarda diyor. Sipariş verilebilse alacam bunu da alamıyom. Sistem alamadım daha pc hocası sistem geliyor dedi daha gelmedi var mı başka f/p alınabilecek sistem 25-26k civarı. Eğer sistem gelmezse bu alınabilir gibi duruyor
7500f - msi kasa ve 1tb goodram ssd yükseltmesi yapınca 25k oluyor
Monitörü hiç fark etmemişim pardon. Attığın sistemi ise 7500f, B650M-K, 1 tb ssd ve kasayı da MSI değil Bitfenix Ares olanı yaparsanız daha iyi olur. Sanırım 26.700 TL tutuyor. Tabi ki unutmayın daha işlemci soğutucu almanız gerekicek. En az 600 TL bütçe ayırmanız gerekir.

Ayrıca monitör olarakta G2412f ya da g244f e2 düşünülebilir gibi.

mutuyu67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
tuna yurdakul
Monitörü hiç fark etmemişim pardon. Attığın sistemi ise 7500f, B650M-K, 1 tb ssd ve kasayı da MSI değil Bitfenix Ares olanı yaparsanız daha iyi olur. Sanırım 26.700 TL tutuyor. Tabi ki unutmayın daha işlemci soğutucu almanız gerekicek. En az 600 TL bütçe ayırmanız gerekir.

Anakart yükseltmesi yapmanın bana ne faydası oluyor. seçili ram zaten 1x16 ileride bir tane daha 16 ekleyebiliyorum. ssd zaten direkt 1 tb alacağım. o yüzden anakart yüksetmesi gereksiz gibi geliyor bana

işlemci soğutucuyu havalar ısınmaya başlayınca alacağım. Stok fanla geliyor dimi o yeterli olur bu mevsimde

strong marka soğutucu var orda 700 tl onu direkt seçip alabilirim aslında iyi mi o

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Anakart yükseltmesi yapmanın bana ne faydası oluyor. seçili ram zaten 1x16 ileride bir tane daha 16 ekleyebiliyorum. ssd zaten direkt 1 tb alacağım. o yüzden anakart yüksetmesi gereksiz gibi geliyor bana

işlemci soğutucuyu havalar ısınmaya başlayınca alacağım. Stok fanla geliyor dimi o yeterli olur bu mevsimde
O dediğim anakartta soğutucu, ssd soğutucu, çift m.2 slotu ve ileri de işlemciyi yükseltmek istediğin de acaba dedirtmez. Bu nedenle yani yoksa anakart yükseltmesen de sistem cayır cayır çalışır zevkine de hiç sıkıntısı olmaz. Benim amacım hani almışken bütçeye de yetiyorken en dolusunu aldırmak.

Stok soğutucuyla gelir evet.

700 TL o soğutucu vermeyin hiç gerek yok. Eğer soğutucu düşünürseniz tam bütçenizi söyleyin soğutucuya ayrı olarak, öneririm.

mutuyu67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
tuna yurdakul
O dediğim anakartta soğutucu, ssd soğutucu, çift m.2 slotu ve ileri de işlemciyi yükseltmek istediğin de acaba dedirtmez. Bu nedenle yani yoksa anakart yükseltmesen de sistem cayır cayır çalışır zevkine de hiç sıkıntısı olmaz. Benim amacım hani almışken bütçeye de yetiyorken en dolusunu aldırmak.

Stok soğutucuyla gelir evet.

700 TL o soğutucu vermeyin hiç gerek yok. Eğer soğutucu düşünürseniz tam bütçenizi söyleyin soğutucuya ayrı olarak, öneririm.
soğutucu için aklımdaki bütçe o civarlarda 600-700 gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,085
Üyeler
164,609
Son üye
jwickk05
Top Bottom