Gurkanpiro
80+ Platinum
256f alın bu butcede rakıpsız
O zaman direk Dark Freezer x123.soğutucu için aklımdaki bütçe o civarlarda 600-700 gibi
direkt sistem alırkan o 700 tl lik soğutucuyu seçeyim o zaman dediğin soğutucu 100 tl daha ucuz sadece ikisi de 12 cm ve 4 bakır borulu aynı özellikteler sonradan uğraşmaya değer bir fark var mıO zaman direk Dark Freezer x123.
sadece mağazalarda varmış sipariş verilmiyor256f alın bu butcede rakıpsız
Haaa ezbere konuşmuşum hocam pardon. Tabi ki 700 TL'ye satılan soğutucuyu da alabilirsin. Fakkat ekran kartı ve soğutucular demonte geliyor bilgin olsun, yani montajı sen yapıcan.direkt sistem alırkan o 700 tl lik soğutucuyu seçeyim o zaman dediğin soğutucu 100 tl daha ucuz sadece ikisi de 12 cm ve 4 bakır borulu aynı özellikteler sonradan uğraşmaya değer bir fark var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
sadece mağazalarda varmış sipariş verilmiyor
montaj videoları vardır çok zorlanmam herhalde. 1-2 gün daha bekliyim mi yoksa alayım mı ya bu sistemi anakart yükseltmicem diğer yükseltmeler ve soğutucu dahil 25.746 tl bütçemi aşmıyor 4 k da monitör tam 30k. Aldıktan sonra daha iyisi gelirse bu fiyata üzülürüm ama bir tıkHaaa ezbere konuşmuşum hocam pardon. Tabi ki 700 TL'ye satılan soğutucuyu da alabilirsin. Fakkat ekran kartı ve soğutucular demonte geliyor bilgin olsun, yani montajı sen yapıcan.
Ohooo hocam üzülürümle, içimde kalırla bu iş olmaz . Bunu al derim yarın daha iyisi gelir arkadamdan söversin . O yüzden son karar senin yorum yapamayacağım .montaj videoları vardır çok zorlanmam herhalde. 1-2 gün daha bekliyim mi yoksa alayım mı ya bu sistemi anakart yükseltmicem diğer yükseltmeler ve soğutucu dahil 25.746 tl bütçemi aşmıyor 4 k da monitör tam 30k. Aldıktan sonra daha iyisi gelirse bu fiyata üzülürüm ama bir tık
pc hocası bu videoyu attı şimdiOhooo hocam üzülürümle, içimde kalırla bu iş olmaz . Bunu al derim yarın daha iyisi gelir arkadamdan söversin . O yüzden son karar senin yorum yapamayacağım .
İnşallah bakalım hocam.pc hocası bu videoyu attı şimdi
yorumlara Cuma günü biraz daha üst segment sistem gelecek yazmış. 7500f işlemcili bir sistem lazım bana o yüzden beklicem o sistemi de inşallah 7500f li 26k yı aşmayan bir sistem gelir
kanka ghosting var mı sorar mısın testini yapıp söyleyebilir mi. Hala alamadım bi monitörG244F E2 arkadaşım kullanıyor bence de fiyatına göre güzel monitör
iki monitöre de zam geldi birden şaka mı bu ne4k civarı bütçem var yeni yıla kalmadan monitör almak istiyorum. Online FPS oyunları oynuyorum o yüzden en az 144hz olmalı.
Bu monitörleri buldum hangisi daha iyi
MSI G244F E2 23.8 inç 180Hz 1ms Full HD Adaptive Sync Rapid IPS Gaming Monitör
Zaferinizi MSI G244F E2 espor oyuncu monitörüyle görselleştirin. 1920×1080, 180hz Yenileme hızı, 1 ms tepki süresi Rapid IPSwww.gaming.gen.tr
MSI G2412F 23.8" Flat Rapid 1ms 180Hz Adaptive-Sync IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
daha iyi seçenekler varsa link atar mısınız
Yok hocam zam gelmedi . Şu monitöre de bi baksana.iki monitöre de zam geldi birden şaka mı bu ne
nasıl zam gelmedi hocam e2 5k diğeri 5900 görünüyor bende.Yok hocam zam gelmedi . Şu monitöre de bi baksana.
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
nasıl zam gelmedi hocam e2 5k diğeri 5900 görünüyor bende.
Aynen GIGABYTE da fena değil gibi alınır mı sence. biraz eski bir model herhalde bu