Neler Yeni

Hazır sistem mi toplama sistem mi

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Yunus Emre Kaplan
Bütçe
5
Selamlar yakın bir zaman pc almayı düşünüyorum daha önce 2 kez hazır sistem aldım sürücüler yüklü gelmedi YouTube videolara bakarak yapmaya çalıştım ama doğru mu yaptım yanlış mı yaptım diyerek sürekli düşündüm ilk sistemi game garaj dan alışmıştım düşük parçalar olduğu ve beni tatmin etmediği için iade ettim diğer sistem i5 rtx 3070 sistem almıştım sürücüleri kurarken zorlanmıştım ve acaba bu parçalar 2. El mi ayıplı ürün mü veya bazı parçalara iade olmuş tekrar montaj edilip bana mı verildi diye düşünmekten satmıştım şuan tekrar bir sistem almayı düşünüyorum bu kez kararlıyım ve yıllardır hayalini kurduğum şeye kavuşmak istiyorum ama yine bir korku sarıyor sizce gaming gen tr den hazır sistem mi almalıyım yoksa tüm parçaları tek tek ayrı yerlerden mı almalıyım gaming gen tr tüm parçaları sıfır mı veriyor neden hasır sistemler toplamaya göre daha ucuz şimdiden teşekkür ederim

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,016
İsim
Emir
Total bütçenizi belirtir misiniz?Ek olarak oyun için mi olacak?Monitör hangi çözünürlük

murat@

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
murat
Selamlar yakın bir zaman pc almayı düşünüyorum daha önce 2 kez hazır sistem aldım sürücüler yüklü gelmedi YouTube videolara bakarak yapmaya çalıştım ama doğru mu yaptım yanlış mı yaptım diyerek sürekli düşündüm ilk sistemi game garaj dan alışmıştım düşük parçalar olduğu ve beni tatmin etmediği için iade ettim diğer sistem i5 rtx 3070 sistem almıştım sürücüleri kurarken zorlanmıştım ve acaba bu parçalar 2. El mi ayıplı ürün mü veya bazı parçalara iade olmuş tekrar montaj edilip bana mı verildi diye düşünmekten satmıştım şuan tekrar bir sistem almayı düşünüyorum bu kez kararlıyım ve yıllardır hayalini kurduğum şeye kavuşmak istiyorum ama yine bir korku sarıyor sizce gaming gen tr den hazır sistem mi almalıyım yoksa tüm parçaları tek tek ayrı yerlerden mı almalıyım gaming gen tr tüm parçaları sıfır mı veriyor neden hasır sistemler toplamaya göre daha ucuz şimdiden teşekkür ederim
bazen toplama uygun olurken bazen de hazır sistem almak daha uygun olabiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bütçen ne kadar

slayer721

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Emirhan Özkan
Monitör ile alacağım asus 24 inci 180 ha ıps monitör buldum 4.800 TL kasaya verebileceğim ücret 30 K
pc hocası yılbaşına kadar yeni sistem çıkartacak belki bütçenizde olabilir

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Yunus Emre Kaplan
Ekran kartı ama sevmiyorum

Taksit mi olacak peşin mi?
Yarısını peşin vereceğim o şekilde oluyor muş yada taksitle ile de alabilirim 3 4 ay

Hocam benim korkum hazır sitemler bozuk parçalar mı iade olmuş parçalar mu oluyor

murat@

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
murat
Ekran kartı ama sevmiyorum

Yarısını peşin vereceğim o şekilde oluyor muş yada taksitle ile de alabilirim 3 4 ay

Hocam benim korkum hazır sitemler bozuk parçalar mı iade olmuş parçalar mu oluyor
sıfır parça geliyor istersende mağazalırına gidip bu sistemi toplata bilirsin

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,016
İsim
Emir
2.el rx 6800xt veya xt(10-12k)
Bu tarz bir şey alabilirsin.Soğutucu ve kasa bilerek atmadım.Eğer böyle bir şeye okey dersen uzun vadede oyun olarak götürür.Düzgün f/p hazır sistemler olsa 5 7500f 7700xt 26 27k ya bulup atardım fakat artk 32klara çıkmışlar.

Top Bottom