Neler Yeni

Turknet musteri Hizmetlsrine ulasamiyorum

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
Internetim yok kesikti hizmetiniz kapatildi mesaji geldi 15 gun icinde aras kargoya iade edin asagidaki tutar kadar faturalandirilicaksiniz mesaji geldi bende yatirinca acilr sandim acilmadi suan kirmizi isik yanip sonuyor faturamda yok neden musteri hizmetlerinede ulasamiyorum dogru giriyorum herseyi eksik yada hatali tuslama yaptiniz diyor destek kaydida acamiyorun

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Yuzarsef
THH ye git onlar çözer

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
790
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Internetim yok kesikti hizmetiniz kapatildi mesaji geldi 15 gun icinde aras kargoya iade edin asagidaki tutar kadar faturalandirilicaksiniz mesaji geldi bende yatirinca acilr sandim acilmadi suan kirmizi isik yanip sonuyor faturamda yok neden musteri hizmetlerinede ulasamiyorum dogru giriyorum herseyi eksik yada hatali tuslama yaptiniz diyor destek kaydida acamiyorun
Hizmetin neden kapatıldı ? Türknet Uygulamasına giriş yapmayı dene oradan talep açabilirsin.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
790
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Detaylı anlatmamışsın. İnternetin kesik olma sebebi ne ? Hizmetin neden kapandı ? Faturayı ödememenden dolayı mı kapatıldı ? Belirtilen tarihler arasında ödeme yapmadıysan sözleşmen fesh edilmiştir. Tekrar başvuru yapman gerekir diye tahmin ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Talep acamiyorum hocam hizmet kapali oldugundan dolayi diyor ama faturam yok suan
Detaylı anlatmamışsın. İnternetin kesik olma sebebi ne ? Hizmetin neden kapandı ? Faturayı ödememenden dolayı mı kapatıldı ? Belirtilen tarihler arasında ödeme yapmadıysan sözleşmen fesh edilmiştir. Tekrar başvuru yapman gerekir diye tahmin ediyorum.

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet hocam odeyemedigim icin kapatildi bayadir yoktu ama yatirdim suan hizmetmi kapatildi acaba modem felan evde onlari ne yapmaliyim

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
790
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Evet hocam odeyemedigim icin kapatildi bayadir yoktu ama yatirdim suan hizmetmi kapatildi acaba modem felan evde onlari ne yapmaliyim
Belirtilen adrese iade edebilirsin. Aksi halde belirtilen tarihler arasında iade etmezsen dilekçe gelebilir modem tutarı kadar evine. Tekrar abonelik başvurusu yaptığında nasıl yardımcı olurlar bilmiyorum açıkcası

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,037,256
Üyeler
164,460
Son üye
Warder127