Arkadaşlar ikisinden birini alicam ama çok karar veremedim bide alcağim yer hepsiburada güvenilir olurmu acaba?
Monster "belki" Tulpar veya üst modelleri alınabilir. Dediğim gibi "belki".CAsper monster dan uzak dur
Güvenilir.Peki linkteki site güvenilir mi? sizce yani bozuk parça yada eski parça koymazlar değilmi?
Alinmaz dostum.Monster "belki" Tulpar veya üst modelleri alınabilir. Dediğim gibi "belki".
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güvenilir.
Onermesemde bu butcede bise kalmadı. https://tinyurl.com/57p2fep6 bunu da alanilirsin 4050 var ve islemcisi 13.nesilArkadaşlar ikisinden birini alicam ama çok karar veremedim bide alcağim yer hepsiburada güvenilir olurmu acaba?
"Belki" dememin bir sebebi var. Mesela Örnek olarak 13900H laptopa ihtiyacınız var bütçenizde Tulpar veya daha üst model Monster laptop var o zaman alınabilir.Alinmaz dostum.
Monster yazısının bulundugu hiçbirsey alinmaz. Enerji icecegi de dahil."Belki" dememin bir sebebi var. Mesela Örnek olarak 13900H laptopa ihtiyacınız var bütçenizde Tulpar veya daha üst model Monster laptop var o zaman alınabilir.
Dostum o butvede dahs iyi alternatifler vat zaten.Monster yazısının bulundugu hiçbirsey alinmaz. Enerji icecegi de dahil.
Kendimi anlatamadım sanırsam. Minimum 13900H gücünde bir işlemciye ihtiyacınız olan bir uygulama kullanmanız gerektiğini düşünün. Bütçenizde hiç bir laptop 13900H işlemci bulundurmuyor. O zaman belki Monster alınabilir diyorum.Monster yazısının bulundugu hiçbirsey alinmaz. Enerji icecegi de dahil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum o butvede dahs iyi alternatifler vat zaten.