Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Intel i5-14400F / Intel ARC B580 sistem 22.999 TL

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Rüveyda Akın
Kasım ayı bitti , asgari ücret artmadı ve dolar artmadı sistemlere 3k zam geldi. Şeref ve haysiyetiniz yok mu sizin ?
Pc hocası cuma günü 7700xt sistem çıkaracak diye anında nasıl olur da pc hocası gg-9 sistemine 3k zam yaparsınız ?
Onca zamandır yaptığım stres , harcadığım zaman hepinize haram zıkkım olsun. YAZIKLAR OLSUN YA
Cuma günü eminim ki pc hocası 9'dan daha kalitesiz bir sistem çıkaracaklar 30-31k'ya indirim diye satacaklar

Yanıtla
Senin de hatan var biraz dost. Ben yapıştım daha fazla beklemeden. İyi ki de yapışmışım. Son 2 haftadır 1 tane bile düzgün sistem çıkmadı. Defalarca söylendi direkt alın gördüğünüz sistemi daha fazla beklemeyin diye.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Mehmetcan İvrendi
aynı sistem sadece 2 bin tl indirim mevcut millet hemen zıplıyor sisteme aklım ermıyor
İşte hocam yapcak bir şey yok elden ne gelir Bı Abdullah abi 3-5 bı şey yapıyor oda Hakkımızı savunmaya çalıştığında insanlar Savunmak yerine sessiz kalıyolar adam bı ara ürün vs. Almayın falan dedi mi vs. Yazın aw tüm sponsorlar adamı bıraktı en başta da malum site neyse

En kötüsü de Hazır sistemler gelmeyince izlenmeleri vs. Baya düştü aslında tam tersini yapıp izlenmelerini arttırıp vs. Gelirini artırsalardı o zaman işte markaların sponsor'larına hiç ihtiyacı olmayacağı için markalar kendileri tıpış tıpış ayagıma gidip abdullah Gel bizmle sistem yap Senin dediğin gibi yaparız vs. Derler dinama nerdeee bu halk ile zor

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
kamil ergeç
Senin de hatan var biraz dost. Ben yapıştım daha fazla beklemeden. İyi ki de yapışmışım. Son 2 haftadır 1 tane bile düzgün sistem çıkmadı. Defalarca söylendi direkt alın gördüğünüz sistemi daha fazla beklemeyin diye.
Birlikte yapıştık dostumlan :D

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Jiyu
Sizin almış olmanız doğruyu yaptığınız anlamına gelmiyor ki , neyse en azından ben diğer insanlara doğru sistemleri önerdim yardımcı oldum

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
kamil ergeç
birlikte bakıyorduk siz aldınız ben kaldım :D
sen niye almadın biz aldık dedik sana :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizin almış olmanız doğruyu yaptığınız anlamına gelmiyor ki , neyse en azından ben diğer insanlara doğru sistemleri önerdim yardımcı oldum
Kral ben kendi kafama düşünceme göre en iyisini yaptığımı düşünüyorum yanlış olmasın

mutuyu67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
tuna yurdakul
sen niye almadın biz aldık dedik sana :D
şansımı deniyim dedim yeni sistem gelir diye :D
bu sistem alınır mı sence özelleştirip. İşlemciyi 7500f, kasayı msi, 700TL ye soğutucu ve 1tb goodram ssd yapınca 25.700 tl oluyor daha iyisini bulamadım bu fiyatlara. ileride 16 ram daha eklerim. Ekran kartı bana yeter diye düşünüyorum işlemci ağırlıklı fps oyunları oynuyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
kamil ergeç
şansımı deniyim dedim yeni sistem gelir diye :D
bu sistem alınır mı sence özelleştirip. İşlemciyi 7500f, kasayı msi, 700TL ye soğutucu ve 1tb goodram ssd yapınca 25.700 tl oluyor daha iyisini bulamadım bu fiyatlara
Özelleştirmelerin güzel ama bu ekran kartı muadilleri arasında baya kötü bi kart kullanır satarım bir süre sonra diyorsan zamdan önce iyi bi fiyat

mutuyu67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
tuna yurdakul
Özelleştirmelerin güzel ama bu ekran kartı muadilleri arasında baya kötü bi kart kullanır satarım bir süre sonra diyorsan zamdan önce iyi bi fiyat
4060 ile aynı güçte değil mi 1080p de bana yeterli olur gibi. full ayarlarda oynamıyorum oynadığım oyunlardan dolayı

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Metin2 ‘de meley yapıyoruz, amd işlemcilerde hep sorun yaşıyorum alsam mı acaba böyle bir şey ya

Top Bottom