Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Intel i5-14400F / Intel ARC B580 sistem 22.999 TL

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Arif
@Jiyu @byaltekin Hocalarım sizce bu sistem alınır mı?

Yoksa bir kaç özelleştirme yapıp bunu mu almak daha mantıklı?
Ya da kara kara beklemeye devam etmek mi?

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

byaltekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Sümer
@Jiyu @byaltekin Hocalarım sizce bu sistem alınır mı?

Yoksa bir kaç özelleştirme yapıp bunu mu almak daha mantıklı?
Ya da kara kara beklemeye devam etmek mi?
Önemli olan burda bütçen ne kadar dostum . Anakart giriş seviye a serisi b ye geçsen 2k fark var işlemci desen çok tutulan bi model değil en azından 7500f e geçmek lazım . Düz 4060 işini görebilir o bütçe meselesi ama bu paraları çıkınca insan ti bekliyor en kötü . Ram desen 32 yapmak mantıklı ama böyle de özelleştirince bi anlamı kalmıyo . Senin sitemden beklentin ne ne gibi işler yapacaksın ve bütçen nedir ona göre öneride bulunalım istersen

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Arif
Önemli olan burda bütçen ne kadar dostum . Anakart giriş seviye a serisi b ye geçsen 2k fark var işlemci desen çok tutulan bi model değil en azından 7500f e geçmek lazım . Düz 4060 işini görebilir o bütçe meselesi ama bu paraları çıkınca insan ti bekliyor en kötü . Ram desen 32 yapmak mantıklı ama böyle de özelleştirince bi anlamı kalmıyo . Senin sitemden beklentin ne ne gibi işler yapacaksın ve bütçen nedir ona göre öneride bulunalım istersen
Hocam benim bütçem maksimum 27500 oyun oynamak için alıyorum ve ağır oyunlar oynayan biriyim. Rekabetçiden ziyade son zamanlarda Unreal Engine 5 ile geliştirilen oyunları rahat oynayabilmek istiyorum. Örnek olarak Alan Wake 2 gibi bir oyunu 1080p High ayarlarda 60fps üzerinde rahat oynayabilmek gibi.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
baba merhaba
Hocam benim bütçem maksimum 27500 oyun oynamak için alıyorum ve ağır oyunlar oynayan biriyim. Rekabetçiden ziyade son zamanlarda Unreal Engine 5 ile geliştirilen oyunları rahat oynayabilmek istiyorum. Örnek olarak Alan Wake 2 gibi bir oyunu 1080p High ayarlarda 60fps üzerinde rahat oynayabilmek gibi.
senin işini 4070 ile rx7700xt kartlar aşağısı kurtarmaz hocam işlemci de ryzen 5 7500f en az intel de ise 13400f veya 14400f

Top Bottom