Neler Yeni

2k bütçe klavye mouse

3090Tİ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Fatih Özçelik
Bütçe
2000
2k bütçem var klavye mouse almak istiyorum tercihim red switch blue switch sesi çok fazla geliyor sadece switch takıntım yok

CS2 oynuyorum sadece

Bütçeyi kaliteli ürün için aşabilir ama fazlada değil karta taksit yapıcam zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
hedef gösteriliyorum
m3s

klavyede varmış sonradan gördüm sry

Son düzenleme:

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
508
İsim
Mert ash
toplam 2k ise m3s gitmez hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

2k bütçem var klavye mouse almak istiyorum tercihim red switch blue switch sesi çok fazla geliyor sadece switch takıntım yok

CS2 oynuyorum sadece

Bütçeyi kaliteli ürün için aşabilir ama fazlada değil karta taksit yapıcam zaten
https://www.trendyol.com/ajazz/ak68...lavye-rainbow-aydinlatma-hot-swap-p-818648429 klavye olarak bu
mouse olarak da arkadaşın önerdiğinden başka mouse bulamadım rampage alacağına m3s alabilirsin daha kârlı geldi gözüme bütçeyi 3kya çekmen gerek ama

3090Tİ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Fatih Özçelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
toplam 2k ise m3s gitmez hocam

https://www.trendyol.com/ajazz/ak68...lavye-rainbow-aydinlatma-hot-swap-p-818648429 klavye olarak bu
mouse olarak da arkadaşın önerdiğinden başka mouse bulamadım rampage alacağına m3s alabilirsin daha kârlı geldi gözüme bütçeyi 3kya çekmen gerek ama
Hocam önerin için teşekkür ederim

mouse biraz daha uygun fiyatlı bişey varmı kabloluda olur

m3s

klavyede varmış sonradan gördüm sry
mouse biraz daha Uygun fiyatli önerin varmı kabloluda olur 2100 TL sadece mouse için fazla geldi doğrusu

Son düzenleme:

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
508
İsim
Mert ash
g203 al geç yav
Hocam önerin için teşekkür ederim

mouse biraz daha uygun fiyatlı bişey varmı kabloluda olur

mouse biraz daha Uygun fiyatli önerin varmı kabloluda olur 2100 TL sadece mouse için fazla geldi doğrusu

The_efec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Efe çiçek

CS2 oynuyorum sadece

klavye sana kalmış ama mouse için bence bir mağazaya git teknosa veya mediamarkt gibi eline oturması önemli orada açıkta olan mouselardan eline oturanı seç internette daha ucuzsa internetten al mağazada daha uygunsa mağazadan

ben ileride https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...h-optik-wireless-oyuncu-fiyati,341295403.html bunu almayı düşünüyorum bütçeyi aşarım diyorsan

God of MasterYi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Master yi

CS2 oynuyorum sadece

Oyun asıl taşıyacak olan aimin yani aimina dayalı olarak mouse . mouseye pas parayı klavye de önemli ama mouse kadar oynayışını etkilemez oyunu taşıyacak olan aimin oyüzden parayı daha çok mouse basmanı öneririm

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
yunusemre

CS2 oynuyorum sadece

https://www.temu.com/tr/mıknatıslı-...35231437580_xrg4pp4ow4&_x_sessn_id=uw7fm9gsdo desstege yaz 100 lıralık kupon ıste verıyolar

klavye sana kalmış ama mouse için bence bir mağazaya git teknosa veya mediamarkt gibi eline oturması önemli orada açıkta olan mouselardan eline oturanı seç internette daha ucuzsa internetten al mağazada daha uygunsa mağazadan
hocam o klavyenın tus yazıları 2 aya sılınıyo

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
yunusemre
Klavye olarak Ajax ak680 Alicam red switch en azından membran para vermek istemiyorum mouse için bütçe arttırmak lazım o zaman
attıgım mouse cıdden guzel artırabılırsen butce guzel olur

3090Tİ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Fatih Özçelik

ben ileride https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...h-optik-wireless-oyuncu-fiyati,341295403.html bunu almayı düşünüyorum bütçeyi aşarım diyorsan
mouse palm tutusa uygun mu bilgin varmı 18.5 cm geliyor elim orta parmak ucundan bileğe

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,209
Üyeler
164,269
Son üye
kevinnight
Top Bottom