Neler Yeni

Yardım HEPSİJET BU ÜRÜNÜ NE ZAMAN TESLİM EDER?

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Ahmet
Arkadaşlar merhaba hepinize iyi günler dilerim hepsiburada dan 29 kasımda iphone 13 cihaz satın aldım ancak iade etmem gerekti ve iade işlemlerini başlattım hepsijet kargomu aldı ve kargo şu an nerede bilmiyorlar hepsiburadayı arıyorum daha teslim edilmedi şubede diyorlar hepsijeti arıyorum hepsiburada deposuna ulaştırdık diyorlar ne yapacagımı bilemiyorum lütfen yardımcı olun.
hepsiburada.PNG
hepsiburada2.PNG

Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran Alıntısı.PNG

@Abdullah Hacıgül Abi belki sen yardımcı olabilirsin diye etiketliyorum hepsiburada ile iletişime geçme şansın olur mu acaba? 3 aylık maaşım var benim burda öğrenciyim ne olursunuz yardımcı olun @Mehmet Yılmaz @emreBeoa

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu arada bu en sondaki mesaj tamamen yanıltıcı perşembe gününden beri böyle erteleyip duruyorlar.

28.12.2024' e kadar teslim edilecektir yazmışlar. Ne bu panik heyecan?
bu arada bu en sondaki mesaj tamamen yanıltıcı perşembe gününden beri böyle erteleyip duruyorlar.

28.12.2024' e kadar teslim edilecektir yazmışlar. Ne bu panik heyecan?
hocam aynı şeyi perşembeden beri söylüyorlar ayrıca ürün hem transferde gozukuyor hem şubede deniyor hem de hepsiburadaya ulaştı deniyor

macelian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
İsmail
İlk defa mı ürün iade ediyorsun? Kargo hepsiburadaya gitse bile 7 ila 10 iş günü sürer iade olması

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Ahmet
İlk defa mı ürün iade ediyorsun? Kargo hepsiburadaya gitse bile 7 ila 10 iş günü sürer iade olması
evet hocam ilk defa ürün iadesinde bulunuyorum, hepsiburada 2 gün sonunda iade onaylanır dedi o kadar sürecegini zannetmiyorum.

Bünyamina

80+ Platinum
Sakin ol. 2 günde gidecek demesi %100 doğru bir şey değil. Öyle standart bir şeydir onu söylüyorlar. devamlı bakıp ona buna mail mesaj canlı destek felan uğraşma. Sanki 1 hafta geçmişte üründen haber yok. Biraz mantıklı düşün.

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Ahmet
Kargonun kaybolduğunu nereden çıkardın bazen gecikmeler olabiliyor hepsiburadanın seni mağdur edeceğini düşünmüyodum
hocam bilmiyorum ya kimi arasam herkes farklı bir şeyler diyor valla korkuyorum kaç gündür telefonsuzum.

Captain Barbossa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Erhan Akçay
Kargo sizden alındığı için mesuliyet onlarda bu kadar sıkntıya gerek yok. Ortadan kaybolsada bir türlü para geri ödenir.
Ve o bilgilerde kargonun kayboldu diye bir bilgisi yok gecikme var sadece. Hallolur bir türlü. Ve şunu da ekliyim buradan kimsenin bir şey yapabilme durumu yok. Rahat olun çözülür.

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Ahmet
Sakin ol. 2 günde gidecek demesi %100 doğru bir şey değil. Öyle standart bir şeydir onu söylüyorlar. devamlı bakıp ona buna mail mesaj canlı destek felan uğraşma. Sanki 1 hafta geçmişte üründen haber yok. Biraz mantıklı düşün.
evet hocam haklısınız biraz daha beklemeliyim o zaman

Kargo sizden alındığı için mesuliyet onlarda bu kadar sıkntıya gerek yok. Ortadan kaybolsada bir türlü para geri ödenir.
Ve o bilgilerde kargonun kayboldu diye bir bilgisi yok gecikme var sadece. Hallolur bir türlü. Ve şunu da ekliyim buradan kimsenin bir şey yapabilme durumu yok. Rahat olun çözülür.
anladım hocam teşekkür ederim iadem umarım biran önce sağlanır çünkü yine aynı telefonu satın alacağım

Emreaks49

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Emre Aksoy
Aynı sitede iadem var satıcıyla aramızda 30km var ama daha 5 gündür iademin satıcıya gitmesini bekliyorun olur böyle gecikmeler

Captain Barbossa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Erhan Akçay
evet hocam haklısınız biraz daha beklemeliyim o zaman

anladım hocam teşekkür ederim iadem umarım biran önce sağlanır çünkü yine aynı telefonu satın alacağım
Aynen yılbaşı sene sonu geliyor diye kargolarda falan ulaştırmada biraz gecikmeler olur. Kasım indirmlerinde yaşanan yoğunluk gibi.

Top Bottom