INTEL ARC B580 12GB GDDR6 192Bit Limited Edition Ekran Karti | ITOPYA
INTEL ARC B580 12GB GDDR6 192Bit Limited Edition Ekran Karti En iyi fiyat seçenekleri ile ARC B580 ITOPYA.COM'da
www.itopya.com
cidden öyle ben de 7700xt almayı düşünüyorum ama bu kart 10Kya düşerse almamak da olmazverdigi performansa göre fiyati bedava. kronik bir sorunu yoksa alinir. 1080p de akarım
ne zamana kadar bekleyeceğiz bekledim bekledim sistemsiz kaldım nerdeyseFiyatı düşmeye devam edecek eğer acil almak istemiyorsanız bekleyin.
1-2 aya 9- 9.5'a verirler indirimde. Gaming gecesini takip et orda verirler muhtemelen.ne zamana kadar bekleyeceğiz bekledim bekledim sistemsiz kaldım nerdeyse
asgari ücret artmadana kasımdan beri her şeye 5-6k zam geldi ama bunu da hesaba katmalısın.1-2 aya 9- 9.5'a verirler indirimde. Gaming gecesini takip et orda verirler muhtemelen.
İşte reklamcılık budur. Aslında 11K ama sen 10K gördün10k ya bedava valla yapıştırırım direkt ben de
Hayır olmaz o fiyatlara kim alacak onu. Asgarinin artması bu pc işlerine çok vurmuyor asıl önemli olan dolar kuru ve satıcı firmanın ne kadar fiyat koyacağı mesela 2023'de aldığım monitörün fiyatı şuan hala aynı bir artma yok.asgari ücret artmadana kasımdan beri her şeye 5-6k zam geldi ama bunu da hesaba katmalısın.
asgari ücret arttığında yine 14-15 olcak en az