ürünün arkasında duruyorlar mı ? evden kargo alıyorlar mı ölü pixel cıkıncaPhilips Evnia 27M2N5500 27" 180Hz 0.5ms HDMI DP USB 3.2 Adaptive Sync Pivot HDR400 QHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
Philips Evnia 27M2N5500 27" 180Hz 0.5ms HDMI DP USB 3.2 Adaptive Sync Pivot HDR400 QHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 27M2N5500 ITOPYA'dawww.itopya.com
İtopya satıyor.
Onun garantisini ben değil forumda kimse veremez hocam. Mağazayı arayıp onlara sorman daha mantıklı ama evden kargo almazlar muhtemelen. 4 5 kere alışverişim oldu bu firmadan ben bi problem yaşamadım ama her site gibi bu siteden de sıkıntı yaşamış arkadaşlar var.ürünün arkasında duruyorlar mı ? evden kargo alıyorlar mı ölü pixel cıkınca
hocam amazon hariç alınmazOnun garantisini ben değil forumda kimse veremez hocam. Mağazayı arayıp onlara sorman daha mantıklı ama evden kargo almazlar muhtemelen. 4 5 kere alışverişim oldu bu firmadan ben bi problem yaşamadım ama her site gibi bu siteden de sıkıntı yaşamış arkadaşlar var.
Hocam neden alınmasın ? 4 tane monitör alışverişim oldu 1 tanesi Trendyol, 2 tanesi Hepsiburada, 1 tanesini de S*nerji sitesinden aldım. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Belki de ben şansılıyımdır ama siz nasıl isterseniz öyle yapın, yarın alırsınız kusurlu ürün gelir arkamdan laf yemeyim .hocam amazon hariç alınmaz