Neler Yeni

MSI 27" G272QPF E2 vs Philips Evnia 27M2N5500 sizce hangisi

waleur5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Berkay
Hocam neden alınmasın ? 4 tane monitör alışverişim oldu 1 tanesi Trendyol, 2 tanesi Hepsiburada, 1 tanesini de S*nerji sitesinden aldım. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Belki de ben şansılıyımdır ama siz nasıl isterseniz öyle yapın, yarın alırsınız kusurlu ürün gelir arkamdan laf yemeyim 😄.
yok hocam olur mu , teşekkürler güzel mesajlarınız için olurda kusurlu bir ürün gönderirler bırak evden kargoyu taşıtırlar ücra köşedeki bir kargo firmasına uğraştırırlar ürünü almazlar vs. Trendyol da masa alıp mağdur oldum ben geçenlerde

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yakup Çavuş
Hocam neden alınmasın ? 4 tane monitör alışverişim oldu 1 tanesi Trendyol, 2 tanesi Hepsiburada, 1 tanesini de S*nerji sitesinden aldım. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Belki de ben şansılıyımdır ama siz nasıl isterseniz öyle yapın, yarın alırsınız kusurlu ürün gelir arkamdan laf yemeyim 😄.
hepsibuarada iadesi çok bekletiyor amazon dün ürün aldım yarın sabah banka hesabımdaydı iade ondan amazon

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
959
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
yok hocam olur mu , teşekkürler güzel mesajlarınız için olurda kusurlu bir ürün gönderirler bırak evden kargoyu taşıtırlar ücra köşedeki bir kargo firmasına uğraştırırlar ürünü almazlar vs. Trendyol da masa alıp mağdur oldum ben geçenlerde
Rica ederim hocam. Tabi ki dedikleriniz de doğru pek risk almamak lazım hele ki insanın başına talihsiz bir şey gelince hiç yanaşmaz başka sitelere.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hepsibuarada iadesi çok bekletiyor amazon dün ürün aldım yarın sabah banka hesabımdaydı iade ondan amazon
Amazon o konuda evet çok iyiymiş.

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Jiyu
amazon'dan ürün alırken satıcının amazon alması şart mı peki bu durum için ?
bazı monitörler var ama satıcı incehesap , teknorya

Benim konuma bakar mısınız monitör önerisi için

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yakup Çavuş

hocam 6.5k lenovo aldım geçtim benim için 2k olması yeter , bence sende öyle yap , sonuçta monitör oyun vs. oynamıyorsan fazla cs rekabetçi oyunlar vs. bence gerek yok 2k lenovo al geç derim f/p ürünü dünden beri araştırdım en mantıklısı geldi 2 3 k verip iyisini almak vs. diyorsan benim için gerek yok kulaklık tarafına yatırım yaparım yada mousepad klavye tarafını kullanırım. yada sistem parça upgrade için kenarda biriktiririm.

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Jiyu
hocam 6.5k lenovo aldım geçtim benim için 2k olması yeter , bence sende öyle yap , sonuçta monitör oyun vs. oynamıyorsan fazla cs rekabetçi oyunlar vs. bence gerek yok 2k lenovo al geç derim f/p ürünü dünden beri araştırdım en mantıklısı geldi 2 3 k verip iyisini almak vs. diyorsan benim için gerek yok kulaklık tarafına yatırım yaparım yada mousepad klavye tarafını kullanırım. yada sistem parça upgrade için kenarda biriktiririm.
işte herkesin görüşüne bakıyorum ve aklıma yatana karar vermeye çalışacam.
Bir yandan da indiririm bekliyorum , sence gelir mi şu 1-2 günde ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yakup Çavuş
işte herkesin görüşüne bakıyorum ve aklıma yatana karar vermeye çalışacam.
Bir yandan da indiririm bekliyorum , sence gelir mi şu 1-2 günde ?
kral indirim vs. düşse düşse ne kadr düşebilirki akakçeden bakıyorum 1 2 k düşsün de strese değermi al geç kafan rahatlasın 31 aralıkda indirim oldu diyelim senin bi işin çıkar alamassın veya stok biter pc hocası sistemi 1 saate bak bitti alan aldı almayan baktı

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Jiyu
kral indirim vs. düşse düşse ne kadr düşebilirki akakçeden bakıyorum 1 2 k düşsün de strese değermi al geç kafan rahatlasın 31 aralıkda indirim oldu diyelim senin bi işin çıkar alamassın veya stok biter pc hocası sistemi 1 saate bak bitti alan aldı almayan baktı
Sen de haklısın ama monitörler indirime giriyor ya fırsatlara falan bakıyordum , umarım daha da fazla zam gelmez.
O kadar fazla seçenek var ki hangisi daha iyi onu da bilmiyorum daha önce kullanmadım çünkü.
Marka üzerinden gidersem sanırım asus , msı daha yakın geliyor

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,803
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Bu modele de bakılabilir hocam çok sıkıntı görmedim satıcı ile alakalı.
@Fantastiktürk hocam bu model nasıl? 240lık Msi ile arasında 2.5k fiyat farkı var. X olan model yeni galiba.

• Beğen
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yakup Çavuş
Bu modele de bakılabilir hocam çok sıkıntı görmedim satıcı ile alakalı.

@Fantastiktürk hocam bu model nasıl? 240lık Msi ile arasında 2.5k fiyat farkı var.
hocam kulaklık öneriniz varmı bütçe 4 k kadar çıkar ama fp ürün kaliteli kablosuz kulaklık lazım öneren çok var firma ama tam emin olamadım sana sormak sitedim müsaitsen bi cevaplörsan çoık iiyolur

Sen de haklısın ama monitörler indirime giriyor ya fırsatlara falan bakıyordum , umarım daha da fazla zam gelmez.
O kadar fazla seçenek var ki hangisi daha iyi onu da bilmiyorum daha önce kullanmadım çünkü.
Marka üzerinden gidersem sanırım asus , msı daha yakın geliyor
asuss msı iyi marka ama fiyat pahalı , sana zaten merdiven altı bi firma önermiyorum f/p en iyisi lenovo hepsibuarada satıyor şahsen aldım
ama ekleyip phlips alabilöirsin makelelere baktım phlips markası en iyisi msi vs. vs. varda makalalerde çok fark yok phlips alabşilirsin

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,803
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
hocam kulaklık öneriniz varmı bütçe 4 k kadar çıkar ama fp ürün kaliteli kablosuz kulaklık lazım öneren çok var firma ama tam emin olamadım sana sormak sitedim müsaitsen bi cevaplörsan çoık iiyolur
Kendi konunuzu açarsanız daha iyi olur hocam arkadaşın monitör konusunu gereksiz yere meşgul etmeyelim. Benim bildiğim bi cloud 3 falan var o bütçelerde.

• Beğen

waleur5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Berkay

gönderenin kesinlikle amazon olması lazım

lenovo dandik gibi duruyor renk ve kalite bakımından

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,572
Üyeler
166,782
Son üye
hahsh