Neler Yeni

MSI 27" G272QPF E2 vs Philips Evnia 27M2N5500 sizce hangisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yakup Çavuş
gönderenin kesinlikle amazon olması lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

lenovo dandik gibi duruyor renk ve kalite bakımından
kral fp fiyat performans olarak öyle 1 konu vardı detaylı her şeyi anlatıyor lenovoada için ultra detay var açtığı yazıda ona baktım ve lenovo karar verdim bi ölü piksel ghosting olmassa gönderemde mis gibi olur

muzox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Muzo X
Merhaba arkadaşlar bu fiyat bandında forumda da bilgili arkadaşların önerdiği kadarıyla bu 2 model var hangisi tercih edilmeli
ikisini de kullanmış deneyimlemiş birisi olarak, msi'ın malzeme kalitesi daha iyi, plastik kalitesi, ayağı kulesi. görüntü ve renk kaliteleri olarak kağıt üzerinde Philips daha iyi olsa da gözünüzle ayırt etmeniz (profesyonel değilseniz) mümkün değil. ben de sizin gibi aynı ikileme düşüp msi aldım, 5-10 tane ölü ve sıkışmış piksel tespit ettim ve iade ettim. daha sonra philips aldım 1 tane sıkışmış piksel vardı ve kadere boyun eğerek kabul ettim. 3 haftadır kullanıyorum dün oyun oynarken aşırı ghosting ve fotoğrafta gördüğünüz gibi çizgi çizgi şeyleri farkettim. bugün servis ile görüşeceğim. yani özet olarak bence hangisini daha ucuza iyi satıcıdan denk getirirseniz onu alın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ikisini de kullanmış deneyimlemiş birisi olarak, msi'ın malzeme kalitesi daha iyi, plastik kalitesi, ayağı kulesi. görüntü ve renk kaliteleri olarak kağıt üzerinde Philips daha iyi olsa da gözünüzle ayırt etmeniz (profesyonel değilseniz) mümkün değil. ben de sizin gibi aynı ikileme düşüp msi aldım, 5-10 tane ölü ve sıkışmış piksel tespit ettim ve iade ettim. daha sonra philips aldım 1 tane sıkışmış piksel vardı ve kadere boyun eğerek kabul ettim. 3 haftadır kullanıyorum dün oyun oynarken aşırı ghosting ve fotoğrafta gördüğünüz gibi çizgi çizgi şeyleri farkettim. bugün servis ile görüşeceğim. yani özet olarak bence hangisini daha ucuza iyi satıcıdan denk getirirseniz onu alın.

Ekler

• 20250122_235314.jpg
    20250122_235314.jpg
    1.4 MB · Hit: 9
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,572
Üyeler
166,782
Son üye