Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Gigabyte Gaming OC RX 7900 XT 20 GB 27.990 TL

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Göksel
Ne yalanı dostum daha 3-4 ay öncesine kadar RX6800 kullanıyordum hiç bir oyunda görüntü kalitesini iyileştirmiyordu, evet çözünürlük 3840x2160 ama görsel kalite 4K ile yakından uzaktan alakası yoktu. Driverlar ile düzelttilerse aferin AMD ye 2025 e giricez...
bende rx6700xt yi 6 7 aydır kullanıyorum ve 6 7 aydır da 4k da kullanıyorum bence sen beceremedin bizde sıkıntı yoktu
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve evet görüntü kalitesini gözle görülür şekilde arttırıyor bende
Mesaj otomatik birleştirildi:

amdnin sorunu yok kimse demiyor zaten sorunu var fakat kalitesiz falan değil işlemcide de öyle diyiliyordu inteli yedi yuttu

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,783
İsim
Selim
Bu yorumu yapabilmek için uzun süre amd kullanıp,sürekli sorun yaşamış olman lazım.Aksi takdirde söylediğin her şey boş
Söylediği çoğu şey mantıklı global ekran kartı oranına bakarsan anlarsın 2023 yılında %80 Nvidia ekran kartı pazar oranı - AMD %20
2024 yılında yüzde 8 yükselme yaparak şuan %88 pazar oranına gelmiş globalde bir asgari ücrete 4080 alabiliyorsun Türkiye de 3 4 ay çalışarak anca alıyorsun ekonomik olarak herkes ucuz olanını alıyor mecburen yoksa %88 pazar oranını ve Steam top 20 ekran kartlarının hepsi Nvidia olmasinin sebebi uzaylılar değil 👌

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Çağdaş Alkan
İyi fiyat ihtiyacı olan almalı, her zaman AMD kullandım hiçbir problem yaşamadım çok şükür biraz nasip bu işler, evet Nvidia da daha az oluyor ama fiyatlar AMD tarafından daha ucuz ve VRam olarak da iyi , HB da bu fiyata olsa Taksit ile alabilirdim

kkeha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
akif üçok
Bu yorumu yapabilmek için uzun süre amd kullanıp,sürekli sorun yaşamış olman lazım.Aksi takdirde söylediğin her şey boş
bugune amd de cok ufak bir problem yasadim oda laptopta driveri tekrar kurunca duzeldi ddu bile kullanmadim
nvidia da da hic problem yasamadim masaustu laptop kullanici cok onemli bi faktor bence

Srozer80

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
SERHAT ÖZER
1 ay oldu rx 7800xt aldım 16.999+80 tl kargo 1706 TL iadesi ile 15.350 TL gibi bir rakama maoldu. 2k yüksekte cs2 ortalama 268-286 fps arası oynuyorum. Önceki rtx 4060 ti asus markaydı ve hemen hemen aynı rakamlara maolmuştu. Rtx 1080p'de aynı işlemi ile 180fps leri görünce rx'e geçtim ardaki fark uçurum malesef.

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Tugay Kuru
Almayı planlıyordum fakat kasam Corsair spec delta RGB. Kasam 330 mm ekran kartı destekliyor fakat bu ekran kartı 331 mm yazıyor :(
Maximum karta peşin fiyatına 3 taksit de vardı bir de ://

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,217
İsim
Furkan Görür
uzun süre amd kullandım 2015den beri. En son 6700xt sonra 6750xt kullandım hep sorun yaşadım. Geçen ay risk alıp 7700XT aldım ve şuan hiçbir sorun yaşamıyorum. AMD kullanacak varsa 7xxx altı önermem.

Geçmişte açtıgım konulara bakarsanız amd hateri oldugum çok belliydi :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
zafer ağacı
nvidia 8800GT (yil 2007 siz deyin 2008) den bu yana hiç bir nvidia ekran kartı almadım almam da.
2016 da ilk çıktığında RX 470 (saphire) aldım, hala ikinci bilgisayarda canlar gibi çalışıyor,
2021 de yine ilk çıktığında 6700XT(saphire) aldım o da ana bilgisayarda çalışıyor.
amd nin şu anda tek eksiği nvidia kadar yazılıma kaynak ayırmaması, para gelince o da olur.
intel ve nvidia tarafından yeterince itilip kakıldı, herşeyin bir sonu vardır, amd için de bahar gelecek.
mavi ekran mış, sorun muş, 16-17 SENEDE bana nedense hiç uğramadı :)
ek:
nvidia hangi teknolojisini açık kaynaklı yapıp millete faydası olmuş, şükür ki anakart işinden çıktılar...

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Birkan Öztürk
Tribe neden gireyim dostum, yine söylüyorum AMD = kalitesizlik buna neden itiraz ediyorsunuz? kartın performansı kötü diyen mi var? yada kartın soğutmasına mı laf etmişim?

Dümdüz takoz gibi kart, en ufak bir teknolojik gelişim yok kartta o yüzden AMD = kalitesizlik diyorum çünkü yıllarca bir çok kartını kullandım.

DLSS, RTX, FG, AI gibi konularda zaten ara fersah fersah açıldı onu saymıyorum bile ama yahu bir firma 2024 yılında nasıl sanal çözünürlük artırmayı beceremez? buyrun AMD kullananlar sanal çözünürlük artırsın bakalım nasıl çalışıyormuş kendiniz görün. Nvidia da 2K monitörü DLDSR ile 4K ya çekiyorsun görüntü neredeyse native seviyeye çıkıyor cam gibi ama AMD de bu teknoloji çalışmıyor bile, bakın çalışıyor da Nvidia kadar iyi değil demiyorum hiç çalışmıyor rezilliğe bak.

Nvidia da reflex gibi muazzam bir teknoloji var hem CPU hem GPU gecikmeyi ciddi anlamda azaltıyor, aynı teknolojinin çakması AMD de var gecikme önleme ama açınca hiç bir fark olmuyor, var mı? var işte laf olsun diye var yersen. Bu örnekler daha uzar gider.

Kim ne kullanıyorsa kullansın umurumda değil ama kimse kalkıp da teknoloji özürlü AMD yi övmesin hiç samimi gelmiyor.
Dostum 3060 lar dlss 3.0 alamazken amd 2060 a fsr sağlıyordu sen ne anlatıyorsun ya :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
ibrahim
Yanlış Bilgilendirme
Dostum 3060 lar dlss 3.0 alamazken amd 2060 a fsr sağlıyordu sen ne anlatıyorsun ya :D
Sen ne anlatıyorsun olum 🤣

DLSS 2.0 bile FSR 3.0 dan fersah fersah daha iyiyken FSR gelse ne olur? gelmese ne olur? Nvidia RTX bir kart kullanıp FSR açan mı var? laf olsun torba dolsun boş boş konuşuyorsunuz.

Top Bottom