Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Gigabyte Gaming OC RX 7900 XT 20 GB 27.990 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Birkan Öztürk
Uygunsuz davranış
Sen ne anlatıyorsun olum 🤣

DLSS 2.0 bile FSR 3.0 dan fersah fersah daha iyiyken FSR gelse ne olur? gelmese ne olur? Nvidia RTX bir kart kullanıp FSR açan mı var? laf olsun torba dolsun boş boş konuşuyorsunuz.
Minik oğluş 3060 ı olan adam ne yapacak yüksek oyunlarda açmayacak mı? FSR 3.0 ı eskisi gibi piksel piksel mi sanıyorsun? Kapitalizmin k**egi olup burada boş laf satma ya sizin gibiler sayesinde nvidia şımardı 2 yazılım güncellemesiyle aynı kartları bir yeni nesil sayıp yüksek fiyattan satıyor. 5000 serisi de böyle olunca ne diye öveceksin acaba merak ediyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
ibrahim
Minik oğluş 3060 ı olan adam ne yapacak yüksek oyunlarda açmayacak mı? FSR 3.0 ı eskisi gibi piksel piksel mi sanıyorsun? Kapitalizmin k**egi olup burada boş laf satma ya sizin gibiler sayesinde nvidia şımardı 2 yazılım güncellemesiyle aynı kartları bir yeni nesil sayıp yüksek fiyattan satıyor. 5000 serisi de böyle olunca ne diye öveceksin acaba merak ediyorum
Ahahaha cümlelere bak ''YÜKSEK oyun'' aynen bro yüksek oyun :kekw: ,

Lan hayatında 2-3 donanımla tanışmış sonradan görmelerle forumlarda teknoloji, donanım tartışıyoruz ya harbiden bu sosyal ortamlar çok garip yerler.

Abisi önce git DLSS ne, DLSS 2-3 farkı ne, DLSS 3 de neler değişti, FSR nasıl bir çöp bunları öğren. Lan bir bitmediniz be halen DLSS ile FSR mukayese ediyorsunuz insan cahil olur da bu kadar olmaz. Elinizin altında internet var utanmadan halen boş boş konuşuyorsunuz lan gidin araştırın öğrenin milletin vaktini çalmayın cahil herifler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Birkan Öztürk
Ahahaha cümlelere bak ''YÜKSEK oyun'' aynen bro yüksek oyun :kekw: ,

Lan hayatında 2-3 donanımla tanışmış sonradan görmelerle forumlarda teknoloji, donanım tartışıyoruz ya harbiden bu sosyal ortamlar çok garip yerler.

Abisi önce git DLSS ne, DLSS 2-3 farkı ne, DLSS 3 de neler değişti, FSR nasıl bir çöp bunları öğren. Lan bir bitmediniz be halen DLSS ile FSR mukayese ediyorsunuz insan cahil olur da bu kadar olmaz. Elinizin altında internet var utanmadan halen boş boş konuşuyorsunuz lan gidin araştırın öğrenin milletin vaktini çalmayın cahil herifler.
Minik fanboy dostum şu isimle üye olup benimle konuşma hakkın yok ya hadi nvidia çok iyi sanal çözünürlük cart curt ayağına bir ton para vermeye devam 🤣

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
abbas
Tribe neden gireyim dostum, yine söylüyorum AMD = kalitesizlik buna neden itiraz ediyorsunuz? kartın performansı kötü diyen mi var? yada kartın soğutmasına mı laf etmişim?

Dümdüz takoz gibi kart, en ufak bir teknolojik gelişim yok kartta o yüzden AMD = kalitesizlik diyorum çünkü yıllarca bir çok kartını kullandım.

DLSS, RTX, FG, AI gibi konularda zaten ara fersah fersah açıldı onu saymıyorum bile ama yahu bir firma 2024 yılında nasıl sanal çözünürlük artırmayı beceremez? buyrun AMD kullananlar sanal çözünürlük artırsın bakalım nasıl çalışıyormuş kendiniz görün. Nvidia da 2K monitörü DLDSR ile 4K ya çekiyorsun görüntü neredeyse native seviyeye çıkıyor cam gibi ama AMD de bu teknoloji çalışmıyor bile, bakın çalışıyor da Nvidia kadar iyi değil demiyorum hiç çalışmıyor rezilliğe bak.

Nvidia da reflex gibi muazzam bir teknoloji var hem CPU hem GPU gecikmeyi ciddi anlamda azaltıyor, aynı teknolojinin çakması AMD de var gecikme önleme ama açınca hiç bir fark olmuyor, var mı? var işte laf olsun diye var yersen. Bu örnekler daha uzar gider.

Kim ne kullanıyorsa kullansın umurumda değil ama kimse kalkıp da teknoloji özürlü AMD yi övmesin hiç samimi gelmiyor.
AFMF2 ve FSR gibi özellikleri önceki çıkarmış olduğu kartlarına veren bir marka ile, daha DLSS 4'ü daha geçen sene çıkardığı ve hala ürettiği 3.nesil kartlara bile vermeyen Nvidia ile kıyaslaman komik olmuş. Apple-Samsung kıyaslaması gibi olmuş bu fakat şampiyonun kim olduğu bariz ortada.

Son düzenleme:

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Gökhan
AFMF2 ve FSR gibi özellikleri önceki çıkarmış olduğu kartlarına veren bir marka ile, daha DLSS 4'ü daha geçen sene çıkardığı ve hala ürettiği 3.nesil kartlara bile vermeyen Nvidia ile kıyaslaman komik olmuş. Apple-Samsung kıyaslaması gibi olmuş bu fakat şampiyonun kim olduğu bariz ortada.
bu daha çok windows ve archlinux kıyaslaması gibi olmuş
biri closed source biri open source vs
birinde photoshop çalıştırıyorsun diğerinde gimp

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
abbas
bu daha çok windows ve archlinux kıyaslaması gibi olmuş
biri closed source biri open source vs
birinde photoshop çalıştırıyorsun diğerinde gimp
Konumuz sadece oyun ama farkındaysanız. Ben aldığım ürünü her sene değişmek zorunda değilim. Nvidia maalesef her seride önceki seriye desteği kesiyor ve tekrar para harcamak zorunda kalıyorsun. Buda tüketici düşmanı bir firma olduğunu gösteriyor. Bende tüketici olarak cebimi düşünmek zorundayım. DLSS dediğimiz özelliği RTX'i olan 2.nesil kartlar bile destekleyebilir ufak bir güncelleme ile, fakat güncel nesile zorlamak için vermiyorlar. Mesela Apple İphone Xs modelinde OLED var yani sürekli açık ekran kullanabilir ama sadece iPhone 14 Pro ve üstü modeller kullanabiliyor, neden? Bunlar hep tüketiciyi daha fazla harcamaya zorlamak için yapılan hareketler.

tigrela

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Lokman
1 senedir powercolor red devil 7800 xt kullanıyorum. 1 kere hata almadım, donmadı, ısınmadı. İlla ki her firmanın hataları ürünleri olur ama Türkiye gibi bir yerde öncelikle bakmamız gereken şey f/p olması ve çoğu zaman amd kartlar daha f/p oluyor. Bu yüzden de sırf nvidia diye, dlss var diye tercih yapmak yanlış olur.

Top Bottom